Heb je zojuist Mijnwebwinkel 5 geïnstalleerd en zie je alleen een wit scherm op je webshop? Dat kun je oplossen door de schrijfrechten voor je webshop in te stellen. Mijnwebwinkel 5 heeft schrijfrechten nodig op 5 mappen om goed te kunnen werken.

Je kunt dat zelf instellen in ons klantenportaal MyVevida. Kies eerst de betreffende domeinnaam onder Domeinen & hosting.

• Klik op de link Website
  • Klik op de knop Bestandsrechten wijzigen
  • Klik op de map www
  • Klik de link Zet schrijfrechten achter deze mappen:
    • config (of lvconfig)
    • data
    • images
    • smarty
    • templates
  • Sluit het venster Bestandsrechten wijzigen

De schrijfrechten zijn nu goed ingesteld. Werkt je webshop nog niet zoals je verwacht, dan kun je het beste even contact opnemen per e-mail of telefoon.