Je factuur ligt bij het incassobureau Intrum, omdat we je niet konden bereiken per e-mail, post (maningen) en telefonisch.
Om te voorkomen dat je het domein kwijtraakt zul je de factuur en incassokosten (minimaal € 40) aan Intrum moeten voldoen. Helaas kunnen wij niets meer aan deze kosten doen.
Intrum heeft je een mail of brief gestuurd met daarin aangegeven wat het betaalkenmerk is en welk bedrag je moet betalen inclusief de incassokosten. Je mag ons een betaalbewijs sturen zodat we je website sneller online kunnen zetten.

Als je aan ons betaald hebt en de factuur ligt bij het incassobureau, dan zul je de incassokosten alsnog moeten betalen aan Intrum.
Mocht het zo zijn dat je al aan ons betaald hebt voordat de factuur bij het incassobureau lag, dan ontvangen wij graag een betaalbewijs zodat we dit kunnen uitzoeken.

Vergeet je niet je juiste contactgegevens aan ons door te geven? Hiermee voorkom je dat je uiteindelijk aan het incassobureau moet betalen of erger; dat je je domein(en) kwijtraakt.

Voor extra hulp kun je natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.