Dat is geen leuk nieuws. Je kunt de contracten met ons zelf in MyVevida opzeggen. Houd wel rekening met een opzegtermijn van één maand.

• Log in op MyVevida
  • Klik op het domein waarvan je het contract wilt opzeggen
  • Ga naar Pakket
  • Klik in het volgende scherm op Contract opzeggen
  • Herhaal deze stappen als je verschillende contracten bij ons hebt lopen.

(Ondervind je problemen met inloggen? Kijk dan bij Ik ben mijn wachtwoord vergeten).

Let op: als de opzegtermijn van één maand inmiddels is verstreken, neem dan zo snel mogelijk contact op met onze kantenservice: 050-2110100.