Je kan de schijfruimte van je mailbox zelf instellen in MyVevida. Bij de instellingen van je e-mailadres kan je middels een invoerveld de ruimte van de mailbox aanpassen. Standaard kan je tot 5GB schijfruimte verdelen over de mailboxen. Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kan doen:

• Inloggen MyVevida.
  • Klik onder ‘Domeinen & Hosting’ op je domeinnaam.
  • Klik op ‘E-mail’.
  • Als je nu het gewenste e-mailadres aanklikt krijg je de mogelijkheid om de schijfruimte aan te passen.

Wil je meer dan 5 GB verdelen? Bestel dan in MyVevida het component ‘slimme e-mail’ bij je pakket. Hiermee breidt je de schijfruimte met 50GB uit. Hieronder staat stapsgewijs uitgelegd hoe je dit kan doen:

• Inloggen MyVevida.
  • Klik onder ‘Domeinen & Hosting’ op je domeinnaam.
  • Klik op ‘Pakket’.
  • Klik op ‘Uitbreiding toevoegen’.
  • Je krijgt nu de mogelijkheid om het component ‘Slimme e-mail’ te bestellen.