Er zijn veel Layout elementen in Gutenberg. Met de blokken in deze  categorie geef je je bericht of pagina net dat beetje extra styling mee. Hier kan je namelijk een pagina-einde toevoegen, waardoor je bericht of pagina door middel van een numeriek menu door te bladeren is. Ook een scheidingslijn of vulelement kun je onder deze categorie vinden.

Link naar deze kopLayout elementen

Link naar deze kopMedia & tekst

Upload of selecteer een afbeelding, geef een titel en tekst op en het zal netjes naast elkaar worden weergegeven in je bericht of pagina.

Link naar deze kopScheidingslijn

Creëer visuele secties door een scheidingslijn toe te voegen. Kies voor een breed-, minder breed- of stippellijn.

Link naar deze kopVulelement

Geef het aantal pixels op in hoogte en dit blok creëert witruimte in je pagina of bericht, in het aantal opgegeven pixels weer.

Link naar deze kopKnop

Geef een naam op en vul een URL in. De knop wordt met de naam weergegeven in je bericht of pagina en wanneer de bezoeker deze knop aanklikt, zal de bezoeker uitkomen op de door jou opgegeven URL.

Link naar deze kopKolommen

Meerdere kolommen weergeven op je website kan met dit blok. Zo kan je in de eerste kolom bijvoorbeeld tekst toevoegen en in de tweede kolom een knop of code.

Link naar deze kopMeer

Voeg dit blok toe na een stuk tekst in je bericht. Je website zal automatisch het stuk vóór het meer blok weergeven als een samenvatting op je blog- / nieuwspagina.

Link naar deze kopPagina-einde

Plaats je het pagina-einde blok halverwege je bericht of pagina, dan wordt deze gescheiden en kun je door middel van een numeriek menu bladeren door je bericht of pagina.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.