In je webmail bij Vevida kun je heel eenvoudig labels maken en toevoegen aan je e-mailberichten. Op die manier is het voor jou helder waar de betreffende e-mails met dat label zich bevinden.

Klik in je webmail op het tandwiel.

Kies in het menu aan de linkerkant voor Mail en daarna voor Labels.

Kies nu voor Label aanmaken.

Geef je label een Naam (in ons voorbeeld is dat Vevida) en kies een unieke Labelcode (Label7).

Klik nu op de verfpot en kies de kleur die je label moet krijgen. Heb je dit gedaan? Klik dan op het diskette-icoon.

Je ziet nu hoe je label eruitziet.

We gaan nu een label toekennen aan een e-mail in je Inbox. Ga hiervoor naar je webmail en selecteer de e-mail die je wilt labelen en klik rechtsboven op de drie bolletjes.

Kies hier voor Markering toevoegen.

Tik de naam van de label in. Je zult zien dat wanneer je begint te tikken het programma suggesties geeft van de labels die jij reeds hebt gemaakt. Kies jouw label.

Wanneer je nu jouw inbox ververst, zie je dat er een label is toegevoegd aan je e-mailbericht.

Je bent klaar.

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons , mailen of bellen (050 211 0100)