Nee, het synchroniseren van uw agenda en contacten met andere systemen is alleen mogelijk als u daarnaast ook een het component Mail Xchange hebt. Wilt u gegevens synchroniseren met uw pc, Mac of smartphone, dan kunt u dit 30 dagen uitproberen. Klik hiervoor in Webmail op de speciale actie-tegel en volg de aanwijzingen. Zijn er meer gebruikers binnen uw domein die het component Mail Xchange hebben, dan kunt u uw contactpersonen, agenda en documenten met ze delen.

Onze webmail biedt wél standaard de functionaliteit om uw e-mail, taken, contacten en agenda online te beheren.