Het is mogelijk om via WebDAV een verbinding te maken met je bestanden in Drive van OX App Suite. Op deze manier kun je snel en eenvoudig je documenten raadplegen, downloaden en vervangen.

Waarschuwing: Als je een bestand verwijdert uit een WebDAVmap, delete je alle versies en dus niet alleen de huidige. Een specifieke versie verwijderen kan alleen online via Open-Xchange. Bij het uploaden van bestanden via WebDAV worden geen versies bijgewerkt.

Het opzetten van een WebDAV-verbinding vanuit Windows 7 gaat als volgt:

• Open Computer vanuit Windows Explorer.
  • Klik met de rechtermuisknop op ‘Computer’ en kies voor ‘Netwerkverbinding maken’ of klik op de gelijknamig knop bovenaan het scherm.
  • Vul bij ‘Map’ in: ox.vevida.com@SSLservletwebdav.infostore
  • Zet een vinkje bij ‘Gebruik aangepast gebruikersgegevens’ en klik op voltooien.
  • Geef je gebruikersnaam en je wachtwoord op voor de server Open-Xchange. Klik op ‘OK’.
  • Er wordt opnieuw gevraagd naar de gebruikersgegevens. Vul deze in.
    Gegevensdepot

De netwerkschijf is aangemaakt en staat bij uw andere schijven.

LET OP: Als via deze weg documenten worden verwijderd, zijn alle documenten – inclusief eerdere versies – verdwenen en niet terug te halen.