Inloggen op Mijn Yourhosting (voorheen MyVevida)

Vevida is Yourhosting geworden. Je online klantomgeving (MyVevida) is hetzelfde gebleven en heet vanaf nu Mijn Yourhosting. In dit klantenportaal vindt je alle informatie terug over de diensten die je bij ons afneemt.

Je kunt nog steeds met je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord inloggen op je vertrouwde klantaccount;

1. Ga naar yourhosting.nl;
  2. Klik rechts bovenaan op 'Inloggen' en klik vervolgens op 'Mijn Account';
  3. Vul je bestaande gebruikersnaam en wachtwoord.