Het is soms heel praktisch om mailtjes die binnenkomen op je Vevida e-mailadres te laten doorsturen naar een ander e-mailadres (intern of extern). Denk daarbij aan mailtjes die voor verschillende personen binnen jouw organisatie interessant zijn. Neem bijvoorbeeld klachten van klanten. Je hebt daarvoor een e-mailadres aangemaakt: klachten@bedrijfsnaam.nl.

Je kunt de mailtjes die op dat adres binnenkomen automatisch laten doorsturen naar meerdere personen. Hoe?

Ga als volgt te werk:

1. Ga in OX App Suite naar Instellingen
  2. Kies in linker rijtje voor E-mail
  3. Klik onder het kopje Doorsturen op Toevoegen
  4. Vul het e-mailadres in waarnaar de mails van je Vevida-adres moeten worden doorgestuurd (je kunt verschillende e-mailadressen invullen, maar die moet je één voor één toevoegen).

Het verwijderen van deze doorstuuradressen is net zo eenvoudig. Je selecteert het betreffende e-mailadres en klikt vervolgens op verwijderen. En klaar ben je!