Als je via MyVevida WordPress hebt geïnstalleerd op jouw website, dan wil je daar zo snel mogelijk mee aan de slag. Maar hoe nu verder? In dit artikel leggen we je uit hoe je met jouw WordPress site aan de gang kunt na de installatie via MyVevida.

Nadat WordPress geïnstalleerd is via MyVevida ontvang je van ons een e-mail met als onderwerp: De webtool ‘WordPress’ is klaar om te gebruiken!. Hierin vind je alle belangrijke gegevens om met WordPress aan de slag te kunnen, zoals:

• de URL naar het WordPress dashboard
  • de gebruikersnaam van het WordPress beheerdersaccount
  • het wachtwoord om mee in te loggen

Heb je deze e-mail niet ontvangen, neem dan even contact op met onze klantenservice. Als je in de tussentijd jouw WordPress admin wachtwoord hebt veranderd en die kwijt bent, je vindt in onze helpartikel Wachtwoorden veelgebruikte CMS-en resetten hoe je een nieuw wachtwoord instelt voor jouw WordPress-beheerdersaccount.

Na het inloggen op het WordPress dashboard kun je beginnen met het aankleden van jouw website of blog door het installeren van een ander thema, toevoegen van plugins met functionaliteit, en kun je de website vullen met pagina’s en posts.