Wees niet bang. Er is nog niks verloren. Door de volgende eenvoudige stappen te volgen heb je straks weer toegang krijgen tot je website:

• Neem eerst een kopje koffie of thee. Stress helpt niemand
  • Maak via FTP een verbinding met je site
  • In je wp-config.php plaats je de volgende regel: define(‘RELOCATE’,true)
  • Hierna open je de site weer, en plaats je in de adresbalk achter het adres van je WordPress website /wp-login.php.
  • Je kunt hier nu weer gewoon inloggen.
  • Maak vervolgens de wijziging in je wp-config.php (nog steeds via FTP) weer ongedaan.
  • Klaar

Mocht het je na stap 1 te ingewikkeld worden, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice: 050-2110100. Onze experts zorgen er dan voor dat je snel weer met je website aan de slag kunt, vaak nog voordat jij de koffie op hebt.