Er zijn verschillende manieren om je documenten eenvoudig te importeren naar Drive (de plek waar al je bestanden staan) in OX App Suite. De snelste optie is door zo’n document vanaf je bureaublad naar de betreffende map in Drive te slepen.

Je kunt het document ook Uploaden:

• Ga in Drive naar de map waarin je het document wil opslaan
  • Klik naast de zoekbalk op Nieuw
  • Kies voor Lokaal bestand toevoegen
  • Zoek het bewuste document en kies voor Opslaan

Het document verschijnt nu in de door jou gekozen map. Je kunt verder met het bewerken ervan.

Ga als volgt te werk:

• Dubbelklik op het document
  • Ga aan de slag en voer de veranderingen door
  • Ben je klaar? Sluit het document met de X rechts bovenaan onder het OX-logo

Je hoeft zelf tussendoor niet op te slaan. Dat doet OX Text zelf, automatisch en continu. Er gaat geen bewerking verloren.