Alle verschillende producten die Vevida levert, noemen wij componenten. Deze componenten vormen in bepaalde combinaties onze verschillende pakketten. Op deze manier levert Vevida een overzichtelijk en transparant productaanbod. Klik hier voor een overzicht van al onze webhostingpakketten met onderstaand de bijbehorende componenten.

Elk webhostingpakket bestaat in ieder geval uit de componenten ‘Domeinnaam’ en ‘Hosting & E-mail’. Deze twee componenten samen vormen het pakket ‘Basic Hosting’. Aan deze componenten kun je naar wens diverse andere componenten toevoegen. In bepaalde gevallen leidt dat tot een combinatie waarop wij een pakketkorting geven.

Bijvoorbeeld: Het pakket Veilige Hosting bestaat uit de componenten uit Basic Hosting aangevuld met het component ‘Extra Veilig’. En het pakket WordPress Hosting bestaat uit de componenten uit Basic Hosting aangevuld met ‘Extra Veilig’ en ‘WP Support’. Al deze componenten zijn ook apart te bestellen en sluiten elkaar niet uit. Klik hier voor een overzicht van de verschillende componenten.

Wat vond je van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.