Alle verschillende producten die Vevida levert, noemen wij componenten. Deze componenten vormen in bepaalde combinaties onze verschillende pakketten. Op deze manier levert Vevida een overzichtelijk en transparant productaanbod.

Klik hier voor een overzicht van al onze webhostingpakketten met onderstaand de bijbehorende componenten en specificaties. Klik hier voor een overzicht van al onze losse componenten. Selecteer het component om de bijbehorende specificaties te bekijken.

Elk webhostingpakket bestaat in ieder geval uit de componenten ‘Domeinnaam’, ‘Hosting & E-mail’ en ‘Extra Veilig’. Deze drie componenten samen vormen het pakket Veilige Hosting. Aan deze componenten kun je naar wens diverse andere componenten toevoegen. In bepaalde gevallen leidt dat tot een combinatie waarop wij een pakketkorting geven.

Bijvoorbeeld: Het pakket WordPress Hosting bestaat uit de componenten uit Veilige Hosting aangevuld met het component ‘WP Support’. Al deze componenten zijn ook apart te bestellen en sluiten elkaar niet uit.

Voor de pakketten E-mail Hosting en Visitekaartje zijn de mogelijkheden anders. Het pakket E-mail Hosting bestaat namelijk uit de componenten ‘Domeinnaam’ en ‘E-mail’. Door het component ‘Visitekaartje’ toe te voegen aan E-mail Hosting wordt uw pakket automatisch gewijzigd naar Visitekaartje.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.