Je kunt snel en simpel documenten toevoegen aan Drive, de plek voor al je bestanden. Door vooraf al diverse mappen aan te maken (bijvoorbeeld Privé en Werk) kun je de documenten meteen in de juiste map importeren. Dat gaat als volgt in zijn werk.

Maak eerst submappen

1. Klik in de menubalk van OX App Suite op Drive
  2. Klik op Mijn bestanden en daarna op het menu-icoon
  3. Selecteer Nieuwe map toevoegen
  4. Vul een mapnaam in en klik op Toevoegen

Herhaal deze stappen als je nog een submap wil aanmaken.

Documenten toevoegen

De snelste manier om een document aan een map of submap toe te voegen is door het document gewoon van bijvoorbeeld je bureaublad naar de betreffende map in Drive te slepen.

Lukt dat niet? Ga dan als volgt te werk:

1. Ga naar de submap waarin het document moet komen
  2. Klik op Nieuw naast de zoekbalk
  3. Kies voor Lokaal bestand toevoegen
  4. Selecteer het bestand
  5. Klik op Kies

Om het document te bekijken, bewerken of verwijderen:

1. Ga in de map naar het document
  2. Klik op het document
  3. Kies voor Bewerken, verwijderen (prullenbak) of Downloaden (knop zit naast prullenbak)