Het aanmaken van (sub)mappen in agenda’s, taken, e-mail en bestanden (dat laatste is alleen beschikbaar voor gebruikers van Mail Xchange) is vooral handig als je met verschillende projecten tegelijk bezig bent. Door aparte mappen aan te maken, houd je een duidelijk overzicht!

Voor het aanmaken van een nieuwe (sub)map moet je eerst via Vevida.com inloggen op webmail. Daarna doorloop je de volgende stappen.

E-mail

1. Ga naar het menu E-mail
  2. Klik naast Postvak In op icoon voor menu
  3. Kies Nieuwe map
  4. Geef de submap een naam en klik op Toevoegen

Agenda

1. Ga naar het menu Agenda
  2. Klik op Nieuwe agenda toevoegen
  3. Geef de nieuwe map een naam
  4. Bepaal of het een publieke agenda moet zijn of privé
  5. Klik op Toevoegen

Adresboek

1. Ga naar het menu Adresboek
  2. Klik op Nieuwe maptoevoegen of een Nieuwe publieke map
  3. Geef de nieuwe map een naam
  4. Bepaal of het een publieke map is
  5. Klik op Toevoegen

Bestanden

1. Ga naar het menu Drive
  2. Klik naast de beoogde hoofdmap op het icoon voor menu
  3. Kies voor Nieuwe map Toevoegen
  4. Geef de nieuwe map een naam en klik op Toevoegen

Taken

1. Ga naar Taken
  2. Klik op Nieuwe map toevoegen
  3. Geef de nieuwe map een naam en klik op Toevoegen

Voeg al naar gelang je wensen submappen toe. Je kunt mappen en bestanden in Agenda, Taken en Drive heel eenvoudig met anderen delen door deze contacten bepaalde maprechten toe te kennen. Maprechten toekennen werkt als volgt:

1. Ga naar de betreffende map en klik op het menu-symbool
  2. Vul de naam / het e-mailadres in van de persoon die rechten krijgt
  3. Ken de rechten toe, bijvoorbeeld lees-, bewerk- of verwijderrechten
  4. Klik op Toevoegen.