Een document aanmaken in OX Text is heel eenvoudig. Ga naar Drive in OX App Suite en volg de onderstaande stappen.

• Klik naast de zoekbalk op Nieuw en kies vervolgens voor Nieuw tekstdocument.
  • Kies in de werkbalk voor Bestand en geef het document de gewenste naam.
  • Ben je klaar? Sluit het document met de X rechts bovenin onder het OX-logo.

Het fijne aan OX Text is dat je het document tussentijds niet steeds hoeft op te slaan om wijzigingen bij te houden. Dat doet het programma zelf, continu. Zo gaat er geen data verloren.