Een standaard SSL-certificaat (DV) installeren is eenvoudig: Vevida doet namelijk al het werk voor jou! Onze pakketten Veilige Hosting, WordPress Hosting en Premium Hosting zijn inclusief een gratis SSL-certificaat. Vanaf de aanvraag tot aan de installatie regelen we alles voor je. Zo weet je zeker dat je nog sneller aan de slag kunt.

Installeren van bijzondere SSL-certificaten

Om speciale varianten van SSL-certificaten zoals Extended Validation certificaten of Multidomain certificaten goed aan te kunnen vragen en te installeren hebben we de volgende gegevens van je nodig:

  • Wat is de hostnaam waar het certificaat op moet draaien? Dus welke URL wil je beveiligd hebben?
  • Waar moet de beveilgde website komen te staan? Vaak is dit de gewone /www map op de server. Als je wilt kunnen we dit aanpassen, zodat de beveiligde inhoud bijvoorbeeld in een map genaamd /www-secure komt te staan.

Met deze gegevens kunnen we normaal gesproken binnen een dag een SSL-certificaat voor je installeren. Je kunt de gegevens aan ons doorgeven via MyVevida. Mocht het nodig zijn je pakket te upgraden voor dit certificaat dan nemen we hier eerst contact met je over op.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.