Een standaard SSL-certificaat (DV) installeren is eenvoudig: Vevida doet namelijk al het werk voor je! Het enige dat je zelf hoeft te doen is je pakket uitbreiden met de component ‘Extra Veilig’ via MyVevida. Vanaf de aanvraag tot aan de installatie regelen we alles voor je. Zo weet je zeker dat je nog sneller aan de slag kunt.

Installeren van bijzondere SSL-certificaten

Om speciale varianten van SSL-certificaten zoals Extended Validation certificaten of Multidomain certificaten goed aan te kunnen vragen en te installeren hebben we de volgende gegevens van je nodig:

• Wat is de hostnaam waar het certificaat op moet draaien? Dus welke URL wil je beveiligd hebben?
  • Waar moet de beveilgde website komen te staan? Vaak is dit de gewone /www map op de server. Als je wilt kunnen we dit aanpassen, zodat de beveiligde inhoud bijvoorbeeld in een map genaamd /www-secure komt te staan.

Met deze gegevens kunnen we normaal gesproken binnen een dag een SSL-certificaat voor je installeren. Je kunt de gegevens aan ons doorgeven via MyVevida. Mocht het nodig zijn je pakket uit te breiden voor dit certificaat dan nemen we hier eerst contact met je over op.