Met onze handleiding  Visitekaartje ben jij in een handomdraai online zichtbaar voor potentiële klanten. Voor het invullen van jouw visitekaartje bij Vevida hoef je alleen maar de onderstaande stappen te doorlopen. Je kunt ook onze tutorials op YouTube bekijken, maar je kunt ook de stappen hieronder doorlopen.

Ga naar je browser en tik je domeinnaam in. In ons voorbeeld is dit: vevida-visitekaartje.nl. Scroll naar beneden en klik in de grijze balk onderaan de pagina op Login.

Vul in het volgende venster je gebruikersnaam en wachtwoord in. Je hebt deze ontvangen in de oplevermail van je pakket.

Je kunt nu je Visitekaartje gaan bewerken / vullen met je eigen afbeeldingen, contactinformatie en teksten. Dat kan op twee manieren. Wij leggen je de makkelijkste manier uit.

Plaatsen Headerfoto

Als je de headerfoto wilt aanpassen, klik je op het potlood in de header (1). In het menu aan de linkerkant klik je op Add new photo (2). Je doorloopt daarna de stappen om een foto te uploaden en toe te voegen. Bij (3) kies je hoe de foto / afbeelding wordt weergegeven. Kies je bij 3 voor de onderste optie dan kun je via stap (4) de achtergrondkleur bepalen die zichtbaar wordt. Probeer het maar eens uit.

Plaatsen van je Logo

Heb je een logo en wil je dat gebruiken? Klik dan op het potlood bij het Vevida-logo (1). Vervolgens kun je jouw logo toevoegen door aan de linkerkant bij (2) te kiezen voor Change logo (2). Heb je geen logo dan kun je bij (3) je bedrijfsnaam invullen en kiezen voor Bedrijfsnaam tonen. Vervolgens kies je de kleur waarin je bedrijfsnaam wordt weergegeven (4). Ook kun je de achtergrondkleur van de balk achter het logo en / of de bedrijfsnaam aanpassen (5). Door met het schuifje te spelen kun je de achtergrond transparant(er) maken. Probeer maar eens uit wat er allemaal mogelijk is.

Let op: zorg ervoor dat je afbeelding aan de juiste afmeting voldoet. Zie hiervoor het tekstje boven Select image.

Plaatsen van je eigen teksten

Je kunt nu de dummyteksten gaan vervangen. Klik op het potlood voor Website of voor de eerste alinea (1). Plaats daarna jouw teksten in de vakken aan de linkerkant (2). Bij Contactpersoon kun je naast je naam eventueel ook een telefoonnummer of e-mailadres vermelden. Wel zo duidelijk.

Contactgegevens invoeren

Nu is het tijd om je contactgegevens in te vullen. Klik op het potlood bij Contact in de zwarte balk (1) en vul vervolgens aan de linkerkant je gegevens in (2).

Je Locatie invoeren

Voor het invoegen van je Locatiegegevens klik je eerst op het potlood bij Locatie (1) en vul je de gegevens in (2).

Linken naar je sociale media

Het toevoegen van links naar je sociale media is net zo eenvoudig. Klik op het potlood (1) en plak de url’s naar je Facebook enzo in het juiste vakje.

Om het eindresultaat te zien, klik je op Publish (1) en vervolgens op het kruisje linksboven (2).
Let op: Je bent nu wel uitgelogd. Wil je weer met je visitekaartje aan de slag dan dien je opnieuw in te loggen via de link “login” onderaan je website.

Hoe ziet het eruit op mobiele apparaten

Om te zien hoe je visitekaartje er op mobiel of tablet uitziet, klik je onderaan de pagina op een van de icoontjes daar. We tonen hier voor het gemak alleen even de Mobiele versie.

Extra afbeelding toevoegen

Wil je nog een extra afbeelding op je Visitekaartje plaatsen? Dat kan! Klik weer op het potlood voor bijvoorbeeld Website of de dummytekst (1) en vervolgens op Select image (2).

Je bent nu in je Mediabiblotheek. Je kunt een nieuwe afbeelding van je computer uploaden en selecteren of een afbeelding kiezen die je al hebt geüpload (1). Vervolgens klik je op Choose image (2).

Let op: zorg ervoor dat je afbeelding aan de juiste afmeting voldoet. Zie hiervoor het tekstje boven Select image.

En dat ziet er dan zo uit op je Visitekaartje.

Vergeet niet om ook weer even op Publish te klikken.

Je bent nu klaar met het vullen van je Visitekaartje. Het is verstandig om zo nu en dan de informatie te actualiseren.