Om je gebruikersnaam (lees: e-mailadres) voor MyVevida aan te passen, moet je eerst inloggen. Klik in het overzicht rechtsboven op Mijn account en kies onder Gegevens voor Gegevens wijzigen. Het e-mailadres dat daar wordt vermeld is je huidige inlognaam. Vul nu het gewenste nieuwe e-mailadres in, hiermee is tevens je gebruikersnaam aangepast.

Als het inloggen op MyVevida niet meer lukt, neem dan telefonisch contact met de Klantenservice via 050 – 211 0100. Onze medewerkers helpen je dan met het aanpassen van de gebruikersnaam.