Om je gebruikersnaam (lees: e-mailadres) voor MyVevida aan te passen, moet je eerst inloggen. Ga hierna als volgt te werk:

• Klik rechtsboven op Mijn account
  • Kies onder Gegevens voor Gegevens wijzigen
  • Het e-mailadres dat daar wordt vermeld is je huidige inlognaam
  • Vul nu het gewenste nieuwe e-mailadres (gebruikersnaam) in
  • Hiermee is tevens je gebruikersnaam aangepast

Heb je hulp nodig? Geen probleem! Neem gerust even contact op met onze klantenservice: 050-2110100 of info@vevida.com. Onze medewerkers helpen je graag verder.