In deze tutorial laten wij jou zien hoe je een extra e-mailaccount (IMAP) toevoegt aan je webmail bij Vevida.

Bekijk de video of doorloop de onderstaande stappen:

Ga naar de instellingen van webmail door op het ‘tandwiel-icoon’  te klikken.

Kies aan de linkerkant voor de optie ‘mail’ en daarna in het rechterscherm voor ‘IMAP ACCOUNT’.

Klik rechts op ‘NIEUW MAILACCOUNT’.

Vul bovenaan in de blauwe balk de naam van het nieuwe account in. Bijvoorbeeld het e-mailadres dat je instelt.

Vul bij servernaam ‘imap.vevida.com’ in. Als encryptie type kies je voor TLS.

Daarna vul je jouw gebruikersnaam in (het e-mailadres dat je wilt toevoegen) en het wachtwoord dat daarbij hoort.

Als ‘Naam’ vul je de naam in die ontvangers van jouw e-mail te zien krijgen.

Als laatste vul je het e-mailadres in waarom het gaat.

Klik nu op ‘Ok’ en vervolgens op het ‘diskette-icoon’ om de wijziging op te slaan.

Je bent klaar. Ga nu terug naar jouw Inbox door op het ‘Mail-icoon’ rechts bovenaan te klikken. Je ziet in de linkerkolom dat er een e-mailaccount is toegevoegd. Door op het e-mailaccount te klikken kun je de mappen verbergen en weergeven.

Let op. Gebruik je onjuiste gegevens, dan zullen de submappen niet getoond worden. Controleer of de gegevens die je hebt ingevuld juist zijn. Het toevoegen van extra e-mailaccounts is bedoeld voor e-mailadressen gehost bij Vevida.