In dit artikel leggen we uit hoe je de instellingen van een bestaand e-mailadres in Mozilla Thunderbird kunt wijzigen.

Open het menu door rechtsbovenin Thunderbird op de menu knop te klikken. Klik op Opties. Kies vervolgens Account instellingen.

In het scherm dat opent zie je aan de linkerkant je emailadres staan. Klik hieronder op Server instellingen. Aan de rechterkant zie je nu de server instellingen voor je emailadres. De juiste instellingen hangen af van welke manier je verbinding maakt met de mailserver, POP of IMAP. De gebruikte verbindingsmethode wordt bovenaan weergegeven achter de tekst Server type.

Link naar deze kopPOP-instellingen

Link naar deze kopIMAP-instellingen