Wij helpen je graag om veilig gebruik te maken van onze e-maildiensten. Een voorwaarde om veilig te mailen is een beveiligde verbinding tussen je mailprogramma en onze mailservers. Op deze pagina vind je uitleg over hoe je de instellingen van je mailprogramma kunt aanpassen zodat je veilig gebruik kunt maken van je e-mail.

Link naar deze kopOp je laptop of vaste computer

Microsoft Outlook
Apple Mail
Mozilla Thunderbird

Link naar deze kopOp je smartphone of tablet

Apple Mail (iPhone)
Gmail (Android)

Link naar deze kopOverige e-mailprogramma’s

Gebruik je een ander e-mailprogramma dan hierboven staat beschreven? Je vindt een overzicht van de juiste gegevens op de email instellingen pagina, die je kunt gebruiken om je e-mailaccount correct in te stellen.