Wij helpen je graag om veilig gebruik te maken van onze e-maildiensten. Een voorwaarde om veilig te mailen is een beveiligde verbinding tussen je mailprogramma en onze mailservers. Op deze pagina vind je uitleg over hoe je de instellingen van je mailprogramma kunt aanpassen.

De afgelopen maanden hebben wij klanten die nog gebruik maken van een onbeveiligde verbinding hiervan per mail op de hoogte gebracht. In de laatste maanden van 2020 zullen wij de onbeveiligde verbindingen op onze mailservers uitzetten. Als je e-mailprogramma nog gebruik maakt van een onbeveiligde verbinding, dan ontvang je een foutmelding. Om dit op te lossen dien je de instellingen in je mailprogramma te wijzigen. Selecteer hieronder het programma dat je gebruikt voor een gedetailleerde uitleg:

Link naar deze kopOp je laptop of vaste computer

Microsoft Outlook
Apple Mail
Mozilla Thunderbird

Link naar deze kopOp je smartphone of tablet

Apple Mail (iPhone)
Gmail (Android)

Link naar deze kopOverige e-mailprogramma’s

Gebruik je een ander e-mailprogramma dan hierboven staat beschreven? Dan vind je op deze pagina een overzicht van de juiste instellingen die je kunt gebruiken om je e-mailaccount correct in te stellen.