Voor het aanmaken van een nieuw e-mailadres kun je terecht in MyVevida. Kies in het beginscherm onder Domeinen & hosting voor het domein waarvoor je een e-mailadres wilt aanmaken.

Volg nu de onderstaande stappen:

  1. Klik op E-mail
  2. Kies net boven de blauwe balk voor Nieuw e-mailadres
  3. Vul bij Mailbox de door jou gewenste naam voor @ in
  4. Bedenk een wachtwoord van tenminste 10 tekens en vul dat in of klik op ‘Genereer een veilig wachtwoord voor me’ en er wordt een wachtwoord voor je gemaakt
  5. (Optioneel) Herhaal het wachtwoord
  6. Alle andere instellingen in dit venster zijn optioneel
  7. Ben je klaar? Klik dan op Opslaan
  8. Je e-mailadres is gereed voor gebruik

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons chatten, mailen of bellen (050 211 0100)

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.