FAQ E-mail

Algemene e-mail instellingen

In de webmail van Vevida is het mogelijk om algemene e-mail instellingen te wijzigen. Dit kan je doen door na het inloggen te klikken op het tandwiel linksboven naast je e-mailadres. Hierna klink je aan de linkerkant onder Voorkeuren op Mail. Nu krijg je de algemene e-mail instellingen te zien.

Back-ups

Bij Vevida maken we dagelijks back-ups van je e-mail, bestanden en database. Heb jij Veilige Hosting, WordPress Hosting, Premium Hosting? Dan kun je zo’n back-up zelf terugzetten. In dit helpartikel leggen wij je uit welke stappen je moet doorlopen.

Bestandsgrootte bijlagen

Bij Vevida is er voor gekozen de restricties voor e-mail bijlagen erg ruim in te stellen. De limiet is voor inkomende en uitgaande e-mail is 250 MB. Meer dan voldoende dus.

Contacten toevoegen aan je adresboek in je webmail bij Vevida

Een contact toevoegen aan je adresboek in je webmail bij Vevida is een stuk eenvoudiger dan je denkt. Bovendien kun je ook handige extra informatie toevoegen aan de online ‘adreskaart’, bijvoorbeeld waarom je het adres hebt of waar je deze persoon van kent. In deze tutorial tonen wij hoe je een contactpersoon toevoegt aan je adresboek en wat verder de mogelijkheden zijn.

E-mail blacklist

Vevida maakt op zijn mailservers van een aantal technieken gebruik om spam tegen te gaan. Het blokkeren van IP-adressen, domeinen en/of e-mailadressen van bekende spammers en spam ondersteunende providers is hier onderdeel van. Op deze pagina staat een overzicht.

E-mail instellen in Android

In dit artikel zie je hoe je jouw Vevida e-mail instelt op een Android-toestel. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

E-mail instellen in Apple Mail

In dit artikel kan je zien hoe je jouw Vevida e-mail instelt in Apple Mail. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

E-mail instellen in iPhone/iPad

In dit artikel zie je hoe je jouw Vevida e-mail instelt op jouw iPhone/iPad. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

E-mail instellen in Mozilla Thunderbird

Je hebt in MyVevida net een nieuw e-mailadres aangemaakt. Hoe kun je dit adres vervolgens toevoegen aan Mozilla Thunderbird? Dat hangt er een beetje vanaf of dit het eerste account is dat je instelt of dat er al een of meer accounts aanwezig zijn. Wij leggen je beide opties uit.

E-mail instellen in Outlook 2013

In dit artikel lees je hoe je jouw Vevida e-mail instelt in je e-mailprogramma Office Outlook 2013. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarden: inkomende e-mail via het IMAP-protocol, uitgaande e-mail via een beveiligde SMTP-verbinding, geen autodiscovery van instellingen.

E-mail instellen in Outlook 2016 / 2019

In dit artikel lees je hoe je jouw Vevida e-mail instelt in je e-mailprogramma Office Outlook 2016 / 2019. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarden: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol, de uitgaande e-mail via een beveiligde SMTP-verbinding (geen autodiscovery van instellingen).

Pagina 1Pagina 2Pagina 3Pagina 4