Je hebt een e-mailaccount aangemaakt in MyVevida en dat wil je nu op al je (mobiele) apparaten gebruiken. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dat regel je door op die apparaten de onderstaande instellingen in te voeren. We raden altijd aan gebruik te maken van IMAP, waarbij de mail op onze server bewaard blijft.

Voor zowel de inkomende als de uitgaande e-mail is het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord verplicht. De gebruikersnaam is het betreffende e-mailadres. Het wachtwoord hiervan kan via MyVevida worden ingesteld.

Serverinstellingen inkomende e-mail (IMAP)

server: imap.vevida.com
serverpoort: 143
beveiliging: STARTTLS (of SSL voor oudere clients)

Serverinstellingen uitgaande e-mail

server: smtp.vevida.com
serverpoort: 587
beveiliging: STARTTLS (of SSL voor oudere clients)

Serverinstellingen inkomende e-mail (POP3)

Wij raden aan om gebruik te maken van IMAP voor het toevoegen van een e-mailaccount. Maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van POP3.

server: pop.vevida.com
serverpoort: 110
beveiliging: STARTTLS

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons , mailen of bellen (050 211 0100)