Je hebt een e-mailaccount aangemaakt in MyVevida en dat wil je nu op al je (mobiele) apparaten gebruiken. Maar hoe krijg je dat voor elkaar? Dat regel je met door op die apparaten de onderstaande instellingen in te voeren. We raden altijd aan gebruik te maken van IMAP, waarbij de mail op onze server bewaard blijft.

Voor zowel de inkomende als de uitgaande e-mail is het gebruik van een gebruikersnaam en wachtwoord verplicht. De gebruikersnaam is het betreffende e-mailadres. Het wachtwoord hiervan kan via MyVevida worden ingesteld.

Serverinstellingen inkomende e-mail

server: imap.vevida.com
serverpoort: 143
beveiliging: TLS (alle certificaten) of SSL

Serverinstellingen uitgaande e-mail

server: smtp.vevida.com
serverpoort: 587
beveiliging: TLS (alle certificaten) of SSL