In dit artikel kan je zien hoe je jouw Vevida e-mail instelt in Thunderbird. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

Deze e-mailinstellingen zijn getest onder Windows 10 met Thunderbird versie 68.4.2. Als je beschikt over een andere versie kunnen sommige beelden/schermafbeeldingen er anders uitzien.

Hieronder is het na te lezen met behulp van screenshots:

Open Thunderbird en druk op Alt en klik hierna op Extra en dan op Accountinstellingen

Klik op Accountacties en hierna op E-mailaccount toevoegen…
Geef hierna onderstaande instellingen op:
Uw naam: je naam
E-mailadres: je e-mailadres
Wachtwoord: je wachtwoord
Vink Wachtwoord onthouden aan en klik op Doorgaan

Alle instellingen worden automatisch opgehaald. Klik op Gereed
Klik op OK
Je e-mailaccount is toegevoegd!

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons , mailen of bellen (050 211 0100)