In dit artikel kan je zien hoe je jouw Vevida e-mail instelt in Apple Mail. Wij gaan hierbij uit van de volgende randvoorwaarde: de inkomende e-mail verloopt via het IMAP-protocol.

Deze e-mailinstellingen zijn getest op een MacBook met macOS versie 10.15. Als je beschikt over een andere versie kunnen sommige beelden er anders uitzien.

Bekijk de video of doorloop de onderstaande stappen:

Open Mail en klik op Andere Mail-account… en geef onderstaande instellingen op:
Naam: je naam
E-mailadres: je volledige e-mailadres
Wachtwoord: je wachtwoord

Klik op Log in

Geef nu onderstaande instellingen op:
E-mailadres: je volledige e-mailadres
Gebruikersnaam: leeg laten of volledig e-mailadres opgeven
Wachtwoord: je wachtwoord
Type account: IMAP
Server inkomende e-mail: imap.vevida.com
Server uitgaande e-mail: smtp.vevida.com

Klik op Log in
Vink Notities uit en klik op Gereed
Je e-mailaccount is nu toegevoegd!