Verhuizen is spannend, maar dikwijls ook veel gedoe. Daarom nemen wij je graag deze zorgen uit handen. Wij weten precies wat er bij de verhuizing van je domein komt kijken.

Link naar deze kopVerhuizen naar Vevida

Fijn dat je het domein naar Vevida wilt verhuizen. Je kunt jouw domein gemakkelijk verhuizen via onze website. Voor sommige domeinextensies moet je formulieren invullen en opsturen. Daarbij helpen we je ook. Gelukkig heb je er meestal geen omkijken naar.

Een verhuizing duurt gewoonlijk een paar werkdagen. Wij zorgen ervoor dat dit zonder zorgen verloopt.

Maak jij je toch nog zorgen over het verhuizen van het domein? Neem dan gerust contact met ons op. Onze klantenservice helpt je graag.

Link naar deze kopWordPress verhuizen?

Heb je een WordPress website die je naar Vevida wilt verhuizen? Onze WordPress Experts helpen je hier graag mee! Zij kunnen zowel de website als de e-mail voor je overzetten. Verhuizen wordt zo nog gemakkelijker. Hiervoor heb je het WordPress Hostingpakket nodig. Bij het bestellen kun je dit pakket direct aanvragen.

Link naar deze kopVerhuizen naar een andere provider

Wij vinden het jammer dat je het domein wilt verhuizen naar een andere provider. Maar als dat toch je wens is, helpen we je graag om dat zoveel mogelijk zonder zorgen te laten verlopen. Je domeinnaam is onderdeel van een pakket. Als je wilt verhuizen, dien je het contract op te zeggen.

Je krijgt via de e-mail bevestiging van de beëindiging. Daarin sturen we ook de autorisatiecode mee als je domein die heeft. Die code gebruik je om de verhuizing naar een andere provider te bevestigen. Bij sommige domeinextensies kan het domein geblokkeerd zijn voor een verhuizing. Wij zorgen ervoor dat het domein wordt vrijgegeven, zodat je snel kunt verhuizen.

Wil je meer weten over het verhuizen van je domein? Onze klantenservice kan je er alles over vertellen.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.