Wij vinden het jammer dat je van plan bent om op te zeggen. Maar als dat toch echt je wens is, kun je dat het snelst zelf in MyVevida doen. Ga naar Domeinen & hosting om te zien wanneer het jaarcontract van het domein verloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

Klik op de domeinnaam en vervolgens op het kopje Pakket. Hier kun je de domeinnaam opzeggen. Heb je andere domeinnamen gekoppeld aan je pakket? Dan moet je eerst de koppeling(en) daarvan wijzigen voordat je kunt opzeggen. De opzegtermijn gaat in op het moment dat je opzegt. Je kunt het domein gewoon tot het einde van het jaarcontract blijven gebruiken.

Wij vinden je mening over onze service erg belangrijk. Wil je aan ons laten weten wat je daarvan vindt en waarom je wilt opzeggen? Onze klantenservice hoort dat graag.

Opzeggen per post

Wil je de opzegging liever per post doorgeven? Stuur dan een ondertekende brief. Vermeld daarin de domeinnaam of het klantnummer. Soms vragen we je per e-mail de opzegging te bevestigen. Je krijgt een bevestiging per e-mail zodra we het jaarcontract hebben beëindigd.

Factuur ontvangen

Wij factureren vooruit. Zodra het jaarcontract verloopt, ontvang je een nieuwe factuur voor het volgende contractjaar. Als we je opzegging later ontvangen, gaat die pas één jaar later in. Let op: wij restitueren niet als je te laat bent.

Verhuizen

Wil je het domein verhuizen naar een andere provider? Dan heb je meestal een autorisatiecode nodig. De klantenservice kan je alles vertellen over verhuizen. Zie Verhuizen.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.