Je kunt de DNS-records van je domein wijzigen in ons klantenportaal MyVevida. Kies eerst de betreffende domeinnaam onder Domeinen & hosting.

Op het tabblad Website zie je de knoppen DNS-zone wijzigen en Hostheaders en subdomeinen wijzigen.

De DNS-records @ en www zijn standaard gekoppeld aan hostheaders voor je website. Je moet die daarom eerst verwijderen. Dat kan alleen als je eerst (minstens) een nieuwe hostheader voor je website aanmaakt — bijvoorbeeld test. Daardoor heb je dan automatisch een nieuw subdomein: test.domein.nl.

• Klik op de knop Hostheaders en subdomeinen wijzigen
  • Typ ‘test’ bij Naam
  • Klik op Toevoegen
  • Klik op het rode kruisjes achter @ en www om deze hostheaders te verwijderen
  • Sluit het venster Hostheaders en subdomeinen wijzigen

De DNS-records @ en www zijn nu verwijderd. Je kunt ze ten slotte zelf opnieuw aanmaken:

• Klik op de knop DNS-zone wijzigen
  • Typ @ bij Recordnaam
  • Typ het IP-adres bij Recordwaarde

Herhaal deze stappen voor het DNS-record www.