Het wijzigen van de DNS-records @ en www is mogelijk binnen MyVevida voor de hostingpakketten Webhosting, WordPress Hosting en Windows Hosting.

Om de uit te voeren kies eerst de betreffende domeinnaam onder Mijn domeinen.

De DNS-records @ en www zijn standaard gekoppeld aan hostheaders voor je website. Je moet die daarom eerst verwijderen. Dat kan alleen als je eerst (minstens) een nieuwe hostheader voor je website aanmaakt — bijvoorbeeld test. Daardoor heb je dan automatisch een nieuw subdomein: test.domein.nl.

• Op het tabblad Websites kun je onderaan een subdomein toevoegen, typ in ons voorbeeld ‘test’ in bij Naam
  • Klik op Voeg toe
  • Klik op Verwijder achter de non-www en www om deze hostheaders te verwijderen

De DNS-records @ en www zijn nu verwijderd. Je kunt ze ten slotte zelf opnieuw aanmaken:

• Klik op het tabblad DNS
  • Ga naar onderen, vul hier de nieuwe gegevens in bij Nieuw record toevoegen.
  • Recordnaam moet toegevoegd worden. Voor de non-www is dit @ en voor de www blijft dit www.
  • Typ het IP-adres bij Recordwaarde en klik op Voeg toe