Wil je jouw contract of domeinnaam op een andere naam zetten? Daarvoor heb je in de meeste gevallen een contractovername nodig. Het juridische eigendom van jouw domeinnaam wordt dan overgedragen naar een andere (rechts)persoon. Verandert de rechtspersoon niet (kvk-nummer blijft hetzelfde) dan is het sturen van een kvk-uittreksel meestal voldoende.

Link naar deze kopDownload het formulier

Download het formulier voor contractovername en mail dit ingevuld en schriftelijk ondertekend (een digitale ondertekening accepteren wij niet) retour naar: info@vevida.com. Let erop dat je de gevraagde kopie voor de overname bijvoegt. Voor nieuwe particuliere klanten vragen wij een identiteitsbewijs en voor zakelijke klanten een kvk-uittreksel.

Link naar deze kopKosten

Voor een contractovername betaal je eenmalig € 7,50 (exclusief btw), ook als je meerdere domeinnamen tegelijk overdraagt, plus € 2,50 per domein mutatiekosten (prijs is geldig voor de meeste domeinnamen). Hieronder vind je een lijstje met prijzen van de overige domeinextensies.

Link naar deze kopMutatiekosten voor overige extensies

TLD Herkomst Mutatiekosten
.be België €  4,00
.lu Luxemburg € 12,00
.gr Griekenland € 21,00
.cn China € 14,00
.com.cn , .net.cn
(enzovoort)
China € 16,00

Zo zijn er ook nog andere extensies voor bijvoorbeeld Macedonië of Singapore, mocht je daar de prijs van willen weten dan kun je contact met ons opnemen.

 

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.