Wij vinden het jammer dat je het contract bij ons wilt opzeggen. Maar als dat je wens is, kun je dat het snelst zelf in MyVevida regelen. Ga naar “Domeinen en Hosting” om te zien wanneer het jaarcontract van je domein verloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen en kies voor “Pakket”. Klik in het volgende scherm op de link “Contract opzeggen”. Let op: je kunt een hostingpakket niet opzeggen als daaraan nog domeinnamen gekoppeld zijn.

Wij vinden je mening over onze service erg belangrijk. Wil je aan ons laten weten wat je daarvan vindt en waarom je wilt opzeggen? Onze klantenservice hoort dat graag.

Per post

Wil je de opzegging liever per post doorgeven? Stuur een ondertekende brief naar:

Vevida
Postbus 329
9700 AH Groningen
Nederland

Vermeld in de brief je domeinnaam en klantnummer. Soms vragen we je per e-mail de opzegging te bevestigen. Je krijgt een bevestiging per e-mail zodra we je jaarcontract hebben beëindigd.

Factuur na opzeggen

Wij factureren vooruit. Op de eerste werkdag van de maand waarin je contract wordt verlengd ontvang je van ons de nieuwe factuur voor het volgende contractjaar. Let op: Je hebt een opzegtermijn van een maand. Zorg ervoor dat je op tijd opzegt, dat wil zeggen: dus vóór je de nieuwe factuur ontvangt.

Verhuizen

Wil je je domein verhuizen naar een andere provider? Dan heb je meestal een autorisatiecode nodig. Deze wordt automatisch meegestuurd met de bevestiging van je opzegging. Staat deze er niet in? Bel dan even met de klantenservice, dan kijken we voor je na wat er is misgegaan.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.