Het synchroniseren van je agenda en contactpersonen kan via het CalDAV/CardDAV-protocol. Hiervoor kan je onderstaande instellingen gebruiken. Het verschilt per apparaat hoe dit exact ingesteld moet worden.

Synchroniseren van de Agenda (CalDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com
Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op
Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in

Synchroniseren van de Contactpersonen (CardDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com
Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op
Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in

E-mail, agenda en contactpersonen synchroniseren gebruikmakend van ActiveSync

Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van CalDAV/CardDAV in combinatie met IMAP. Als dit niet mogelijk is kan je ook gebruik maken van ActiveSync.

Serveradres: https://sync.vevida.com
Serverpoort: 443
Beveiliging: SSL/TLS

Let op: standaard worden niet alle agenda’s gesynchroniseerd. Als je alle of een specifieke agenda wil synchroniseren moet je dit eerst aangeven in de webmail. Na het inloggen in de webmail klik je rechtsboven op het agenda logo. Aan de linkerkant staan nu alle aangemaakt agenda’s. Naast de agenda die je wil synchroniseren klik je op de verticale puntjes en dan op ‘Instellingen’. In het venster wat nu verschijnt vink je ‘Synchroniseren (Microsoft Enterprise ActiveSync)’ aan.