Het synchroniseren van je agenda en contactpersonen kan via het CalDAV/CardDAV-protocol. Hiervoor kan je onderstaande instellingen gebruiken. Het verschilt per apparaat hoe dit exact ingesteld moet worden.

Synchroniseren van de Agenda (CalDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com
Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op
Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in

Synchroniseren van de Contactpersonen (CardDAV)

Serveradres: https://sync.vevida.com
Gebruikersnaam: geef je volledige e-mailadres op
Wachtwoord: vul het bijbehorende wachtwoord in

E-mail, agenda en contactpersonen synchroniseren gebruikmakend van ActiveSync

Onze voorkeur gaat uit naar het gebruik van CalDAV/CardDAV in combinatie met IMAP. Als dit niet mogelijk is kan je ook gebruik maken van ActiveSync.

Serveradres: https://sync.vevida.com
Serverpoort: 443
Beveiliging: SSL/TLS

Wat vind jij van dit antwoord?

Voor vragen kun je met ons , mailen of bellen (050 211 0100)