KeyCDN’s Cache Enabler plugin is zo’n eenvoudige cache plugin die je snel kunt gebruiken, vooral als je WP-Super-Cache te uitgebreid vindt. Hier leggen we je de beschikbare instellingen uit.

Je installeert Cache Enabler ook eenvoudig via het WordPress Dashboard. Na activatie zijn er slechts een paar instellingen:

• Cache Expiry: geeft aan na hoeveel uur de cache verloopt. Deze staat standaard op 72, en met 0 geef je aan dat cache nooit verloopt.
  • Cache Behavior: hier kun je een vijftal instellingen maken. Standaard staat alleen “Pre-compression of cached pages” ingeschakeld, en dat is vaak goed genoeg.
  • Cache Exclusions:
    • geef een lijst van Post of Page ID’s op die niet gecachet moeten worden
    • geef een reguliere expressie match op van pagina paden (page paths) die niet gecachet moeten worden
    • geef een reguliere expressie match op van cookies waarvoor de cache geheel omzeild moet worden
  • Cache Inclusions: geef een reguliere expressie match op van tracking GET-attributen, waarvoor de cache niet omzeild moet worden
  • Cache Minification (tip!): Minify HTML & Inline JS, HTML, of uit. Meestal is HTML & Inline JS de beste optie, dit verkleint de cachebestanden.

Een geavanceerde configuratie is mogelijk, maar daarop geven wij geen inhoudelijke ondersteuning.