Je kunt bij ons op verschillende manieren de adresgegevens of contactpersoon wijzigen. We leggen je uit welke manieren dat zijn.

Wijzigingen doorvoeren via MyVevida

De snelste manier om een wijziging door te geven is door zelf je gegevens aan te passen. Dat doe je in ons klantenportaal MyVevida bij Mijn account. De nieuwe gegevens worden dan meteen in onze systemen opgeslagen.

Je gaat als volgt te werk:

* Log met je gebruikersnaam en wachtwoord in op my.vevida.com
* Ga in MyVevida rechtsboven naar Mijn account
* Klik op Gegevens wijzigen
* Voer de gewenste veranderingen in (controleer direct even of alle andere gegevens ook nog kloppen)
* Bevestig met Opslaan

(Ondervind je problemen met inloggen? Kijk dan bij Ik ben mijn wachtwoord vergeten.)

Wijzigingen doorgeven via e-mail

Een andere manier om een adreswijziging of nieuwe contactpersoon door te geven is door het sturen van een e-mail aan onze klantenservice. Vergeet niet om naast je nieuwe adresgegevens ook je klantnummer en/of domeinnaam te vermelden.

Wij sturen een bevestigingsbericht naar het bij ons ingestelde contact e-mailadres. Wij verwerken alleen wijzigingen die bevestigd worden vanaf dit e-mailadres. Wordt dit e-mailadres niet meer gebruikt of bestaat het niet meer? Bel ons dan vanaf het bij ons geregistreerde telefoonnummer of stuur een ondertekende brief. (Voor een snellere verwerking kun je alvast een scan of foto van de brief mailen).

Wijzigingen doorgeven per brief

Kunnen wij niet verifiëren dat we met de juiste persoon te maken hebben of wil je je nieuwe adresgegevens liever per brief doorgeven? Mail dan een ondertekende brief met een kopie van je identiteitsbewijs of kvk-uittreksel gescand naar: info@vevida.com

Of stuur de ondertekende brief met een kopie van je identiteitsbewijs of kvk-uittreksel per post naar:

Vevida
Postbus 329
9700 AH Groningen
Nederland

Vermeld in je brief of mail jouw domeinnaam of klantnummer. Soms vragen we je per e-mail de gegevens te bevestigen. We sturen altijd een bevestiging van ontvangst van de brief. Heb je niets van ons gehoord? Neem dan contact met ons op.

Waarom zijn we zo zorgvuldig?

Domeinnamen en bijbehorende websites zijn heel belangrijk en kunnen van grote waarde zijn voor de eigenaar. Wij willen voorkomen dat domeinnamen onrechtmatig in handen van derden vallen. Daarom neemt Vevida alleen wijzigingen aan van degene die met ons een contract is aangegaan en verifiëren wij of een wijziging legitiem is. Deze zorgvuldige werkwijze kan wellicht ingewikkeld of moeilijk lijken, maar is ook in jouw belang. De gegevens die je bij het aanvragen van het domein hebt ingevuld zijn leidend. Daarom is het zaak dat je de gegevens bijwerkt zodra daarin iets verandert.

Wil je de (bedrijfs-)naam wijzigen

Je kunt de tenaamstelling van de domeinnaamhouder niet zelf wijzigen, ook niet via MyVevida. De (rechts)persoon behorend bij deze naam is de eigenaar van het domeinen. Deze eigenaar is met Vevida een overeenkomst aangegaan. Onze facturen worden op de naam van de domeinhouder gemaakt. Een wijziging van de tenaamstelling is dan ook een juridische overdracht en daarom is er een contractovername nodig.

Wil je jouw contract laten overnemen door een andere natuurlijke persoon of rechtspersoon? Dan moeten jullie hier samen toestemming voor geven door middel van het formulier voor contractovername. De kosten hiervoor worden in rekening gebracht bij de nieuwe domeinhouder. Ook bij het veranderen van particuliere naar zakelijke tenaamstelling gebruik je dit formulier.

Wil je meer weten over het wijzigen van jouw adresgegevens of de naam van je contract? Vraag onze klantenservice.

Wat vind jij van dit antwoord?

Bedankt voor je feedback!

Er is een fout opgetreden. Probeer het later opnieuw.