WordPress

WordPress

 • Afbeelding toevoegen aan Mediabibliotheek WordPress

  Zo, je hebt een leuk bericht of interessante blog geschreven en die is gereed voor plaatsing op je WordPress website. Alleen wil je jouw post / blog / artikel verfraaien met een afbeelding. Dan moet je deze afbeelding wel eerst uploaden naar de Mediabibliotheek van WordPress. Hoe kun je een afbeelding toevoegen aan de Mediabibliotheek WordPress? Wij leggen je hieronder uit hoe je dit het snelst voor elkaar krijgt.

  Lees meer »

 • Afbeelding toevoegen aan WordPress bericht

  Meestal wil je een bericht in WordPress verfraaien met een afbeelding. Een afbeelding toevoegen aan WordPress is snel gefixt. Ga in de tekst op de plek staan waar jij de afbeelding wenst en klik op Media toevoegen.

  Lees meer »

 • Afbeelding uit Mediabibliotheek WordPress verwijderen

  Om een afbeelding uit de bibliotheek te verwijderen open je eerst de Mediabibliotheek door op Media te klikken. Hierna klik je op de afbeelding die je wilt verwijderen. Kies vervolgens rechts onderin voor Permanent verwijderen om de afbeelding te verwijderen.

 • Alle posts aanpassen via phpMyAdmin

  Als je onverhoopt een wijziging moet doorvoeren in alle WordPress posts, dan kost dat erg veel tijd om via het WordPress dashboard uit te voeren. Een dergelijke bulk edit van WordPress posts kan gelukkig veel sneller direct via de MySQL-database. Hiervoor gebruiken we phpMyadmin…

  Lees meer »

 • Andere thema’s in WordPress gebruiken?

  Het is mogelijk om een ander thema te kiezen voor je WordPress website. Dat andere thema kun je gebruiken nadat je deze hebt geïnstalleerd. Installeren gaat als volgt: Kies onder het kopje Weergave in het menu aan de linkerkant voor de optie Thema’s. Hierna kun je onder de optie Thema’s toevoegen zelf een thema uploaden of een bestaand thema downloaden vanuit de WordPress Theme Directory.

  Let op: De inhoud van je website kan door je keuze voor een nieuw thema op een andere manier worden weergegeven dan dat nu het geval is!

 • Beste WordPress thema kiezen

  Er zijn volop WordPress thema’s waaruit jij kunt kiezen voor je website of webshop. Welk WordPress thema is nou het beste geschikt voor jouw specifieke site? Dat is dé vraag over WordPress Hosting die altijd voorbijkomt, zowel aan de telefoon bij onze klantenservice als tijdens onze trainingen WordPress van de Vevida Academy. De keuze voor het juiste WordPress thema is dan ook heel belangrijk. Maar hoe kun je het beste WordPress thema kiezen?

  Lees meer »

 • Categorieën in WordPress

  Wat zijn categorieën in WordPress? Categorieën kun je gebruiken om relevantie te geven aan je blogs / berichten / en posts. Publiceer je veel helpartikelen, dan kun je deze onderverdelen in diverse categorieën: zo kun je al je helpartikelen over WordPress plaatsen in de categorie /help/wordpress en al je blogs over Google Analytics in /blog/google-analytics. Afijn je snapt het wel.

  Lees meer »

 • De uitgelichte afbeelding

  Een uitgelichte afbeelding (of featured image) is een afbeelding die een speciale plaats krijgt in je WordPress website. Afhankelijk van het Thema dat je hebt gekozen, wordt de uitgelichte afbeelding op bepaalde plaatsen gebruikt. Samen met de korte inhoud vind je deze afbeelding vaak terug in het overzicht van de Blogs, de Blog-pagina.

  Lees meer »

 • Een menu in WordPress maken

  Het maken van een overzichtelijk menu is natuurlijk belangrijk voor de bezoeker van je website. Zo wordt navigeren door jouw website een plezierige bezigheid. En dat is wat jij wilt: je klanten een goed gevoel geven waardoor ze langer op je site zijn én aankopen doen. Wij leggen je uit hoe je snel een helder menu in WordPress maakt.

  Lees meer »

 • Een video toevoegen aan WordPress

  Je wilt een video toevoegen aan WordPress, bijvoorbeeld van YouTube, maar hebt geen idee hoe dat moet. Geen probleem, lees dit helpartikel en je hebt in een handomdraai het filmpje in je blog geplaatst.

  Lees meer »

 • Extra gebruikers in WordPress aanmaken

  Het bouwen, beheren en onderhouden van een WordPress website is meestal niet de verantwoordelijkheid van één persoon. Er zijn waarschijnlijk diverse gebruikers vanuit hun specifieke expertise met de site bezig. Denk bijvoorbeeld aan de beheerder, de redacteur en de schrijver. In WordPress kun je extra gebruikers toevoegen en deze ieder afzonderlijk rechten toekennen. Belangrijk om te weten: alleen beheerders kunnen nieuwe gebruikers toevoegen of verwijderen. Let dus goed op wie je beheerder maakt.

  Lees meer »

 • Gepubliceerd bericht verwijderen

  Voor je daadwerkelijk overgaat tot het verwijderen van een Bericht van je site, is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen waarom je het bewuste bericht wilt verwijderen? Je kunt de handeling niet meer ongedaan maken. Het is in veel gevallen slimmer om het bericht te actualiseren met nieuwe content en de datum van plaatsing op  heden te zetten.

  Lees meer »

 • Gepubliceerde pagina verwijderen

  Voor je daadwerkelijk overgaat tot het verwijderen van een pagina van je site, is het belangrijk om voor jezelf vast te stellen waarom je de bewuste pagina wilt verwijderen? Het is in veel gevallen helemaal niet slim om gepubliceerde pagina’s te verwijderen, vooral niet als het een pagina betreft waarop je goed wordt gevonden (SEO, Google zoekmachineoptimalisatie). In dit geval is het veel slimmer om de content van die pagina te actualiseren. Je kunt de pagina eventueel ook uit je menu te halen. Zo is deze pagina niet direct te bezoeken vanuit je website, maar vang je toch de eventuele bezoekers op vanuit Google of andere zoekmotoren.

  Lees meer »

 • HTTPS (SSL) voor WordPress

  Je krijgt een SSL-certificaat gratis bij WordPress hostingpakket van Vevida. Zodra jouw hostingpakket is opgeleverd, wordt het SSL-certificaat geïnstalleerd. Hier hoef je zelf niets extra’s voor te doen. In dit artikel leggen we je uit hoe je daarna gebruikmaakt van dat SSL-certificaat om jouw website te beveiligen en de privacy van jouw bezoekers te garanderen. Wil jij meer weten over SSL voor WordPress? Lees dan snel verder.

  Lees meer »

 • Ik heb de site-url gewijzigd. Nu kom ik nergens meer bij

  Wees niet bang. Er is nog niks verloren. Door de volgende eenvoudige stappen te volgen heb je straks weer toegang krijgen tot je website:

  • Neem eerst een kopje koffie of thee. Stress helpt niemand
  • Maak via FTP een verbinding met je site
  • In je wp-config.php plaats je de volgende regel: define(‘RELOCATE’,true)
  • Hierna open je de site weer, en plaats je in de adresbalk achter het adres van je WordPress website /wp-login.php.
  • Je kunt hier nu weer gewoon inloggen.
  • Maak vervolgens de wijziging in je wp-config.php (nog steeds via FTP) weer ongedaan.
  • Klaar

  Mocht het je na stap 1 te ingewikkeld worden, neem dan gerust even contact op met onze klantenservice: 050-2110100. Onze experts zorgen er dan voor dat je snel weer met je website aan de slag kunt, vaak nog voordat jij de koffie op hebt.

 • Ik heb WordPress geïnstalleerd, en nu?

  Als je via MyVevida WordPress hebt geïnstalleerd op jouw website, dan wil je daar zo snel mogelijk mee aan de slag. Maar hoe nu verder? In dit artikel leggen we je uit hoe je met jouw WordPress site aan de gang kunt na de installatie via MyVevida.

  Lees meer »

 • Inloggen op mijn WordPress website

  Om te kunnen inloggen op het dashboard van je WordPress website bezoek je allereerst de betreffende website. Achter de domeinnaam in de adresbalk tik je /wp-admin/. Wanneer je vervolgens op <enter> drukt, verschijnt de aanmeldpagina van jouw website in het scherm. Na het invullen van je gebruikersnaam en wachtwoord, kom je automatisch terecht in het dashboard van jouw WordPress website.

 • Must have plugins voor WordPress

  Er zijn inmiddels duizenden plugins beschikbaar die jouw WordPress website op de een of andere manier een flinke boost geven. Of het nou gaat om de ideale manier om al je foto’s te showen, het bouwen van een aantrekkelijke  webshop, bijwerken van updates of het optimaliseren van je SEO; je vindt altijd wel een plugin die bij jou past. Maar zie jij door de bomen het bos nog? Wij helpen je een handje, en zetten de populairste plugins voor WordPress even voor jou op een rijtje.

  Lees meer »

 • Nederlands als taal instellen in WordPress

  Het kan voorkomen dat de Engelstalige versie van WordPress is geïnstalleerd en jij bij voorkeur de Nederlandse versie gebruikt. Om de taal te wijzigen hoef je echter niet de gehele installatie te verwijderen en opnieuw uit te voeren. Wij laten je zien hoe simpel het is de taal in WordPress aan te passen.

  Lees meer »

 • Nieuw bericht maken in WordPress

  Jij wilt een bericht maken in WordPress. Dat heb je snel voor elkaar. Voor het maken, bewerken en opslaan van een bericht op je WordPress website doorloop je de volgende stappen.

  Lees meer »

 • Nieuwe banner op mijn WordPress website plaatsen

  Als je de banner op je WordPress website wilt aanpassen dan kan dit veelal via de instellingen van je thema. Kies eerst voor Weergave en daarna voor Customizer. Hoe dit precies is opgebouwd kan per thema verschillen. Maar de optie om een andere banner te plaatsen is op deze plek terug te vinden.

 • Nieuwe pagina maken in WordPress

  Je wilt een nieuwe pagina maken in WordPress. Dat is helemaal niet moeilijk. Wij leggen je graag uit hoe. Het maken van een nieuwe pagina voor je WordPress website doe je in de dashboardomgeving van je WordPress. Doorloop de volgende stappen.

  Lees meer »

 • Pagina beveiligen met wachtwoord

  Het is mogelijk om in WordPress pagina’s te beveiligen met een wachtwoord. De bezoekers moeten dan eerst een wachtwoord intikken om de inhoud van die pagina te kunnen zien. Een wachtwoord dat jij hen toezendt. Waarom? Omdat je de content niet voor iedereen maar voor een selectief groepje beschikbaar wilt stellen.

  Lees meer »

 • PDF toevoegen aan Mediabibliotheek WordPress

  Zo, je hebt een leuk bericht gereed staan voor plaatsing op je website. Alleen wil je jouw post / blog / artikel verfraaien met een PDF, ebook of whitepaper. Maar hoe kun je een PDF toevoegen aan Mediabibliotheek WordPress? Dat uploaden van een PDF, e-book of whitepaper is eenvoudig. Doorloop de volgende stappen.

  Lees meer »

 • PDF toevoegen aan WordPress bericht

  Je wilt een PDF toevoegen aan WordPress? Doorloop dan een van de twee onderstaande methodes en je bent klaar in een handomdraai. Zoals gezegd: er zijn twee manieren om een PDF toe te voegen aan een WordPress bericht: 1) door middel van een tekstlink 2) door middel van een link in een afbeelding. Deze laatste optie is meer fancy.

  Lees meer »

 • Plugin voor FAQ’s, hier kun je terecht

  Steeds meer bedrijven hebben op hun website een rubriek met veelgestelde vragen. Het is een ideale manier om klanten te informeren. Bovendien is het een prachtig middel om je vindbaarheid in de zoekmachines van Google te vergroten. Immers, FAQ’s zorgen voor meer verkeer naar je website. Ook jij overweegt om op jouw WordPress website zo’n online vraagbaak samen te stellen. Je hebt alleen geen idee hoe je dit moet aanpakken. Wij helpen je zoeken naar een plugin voor FAQ’s.

  Lees meer »

 • SSL-beveiligde MySQL-verbinding in WordPress

  Nu je via SSL een beveiligde verbinding kunt maken naar jouw database, wil je ook vast de WordPress verbinding naar MySQL met SSL beveiligen. Dat kan eenvoudig met de plugin Secure DB Connection.

  Nadat je deze plugin hebt geïnstalleerd hoef je alleen maar de volgende regel aan jouw wp-config.php toe te voegen: define( 'MYSQL_CLIENT_FLAGS', MYSQLI_CLIENT_SSL );

  Als je hierover vragen hebt, of het niet helemaal lukken wil, onze WordPress experts staan voor je klaar!

  Zie ook onze andere artikelen MySQL-databasetoegang: ASP, MySQL-databasetoegang: ASP.NET, MySQL-databasetoegang: PHP en SSL-beveiligde MySQL-verbinding in WordPress om met MySQL te verbinden over SSL.

 • Symbolen in editor WordPress

  Ook als je nog nooit met de editor in WordPress hebt gewerkt, zullen veel van de symbolen die je boven het blanco tekstveld ziet jou ongetwijfeld bekend voorkomen. Veel symbolen in de editor van WordPress worden namelijk ook gebruikt in tekstverwerkers als Word. Welke symbolen jij precies ziet is afhankelijk van het thema dat je gebruikt.

  Lees meer »

 • Verschil tussen Pagina en Bericht in WordPress

  Je bent net begonnen met het bouwen van je eigen WordPress website en nu vraag jij je af: wat is eigenlijk het verschil tussen Pagina en Bericht in WordPress? Dat is een goeie vraag. We leggen het je graag uit.

  Lees meer »

 • Wat is een uitgelichte afbeelding?

  Een uitgelichte afbeelding is een afbeelding die gekoppeld is aan een blogpost. Als jouw thema dit ondersteund dan wordt deze getoond bij de post op diverse plaatsen in je site.

 • Wat is een WordPress plugin?

  Een WordPress plugin is een erg handige uitbreiding van je website. Het is een klein stukje code dat je kunt gebruiken om extra functionaliteit toe te voegen. Zo zijn er plugins voor zoekmachineoptimalisatie, contactformulieren, beveiliging, etc.

  Wil je meer weten over welke plugins heel handig zijn om te gebruiken voor jouw WordPress website? Kijk dan eens naar ons lijstje must have plugins voor WordPress.

 • Welke rollen kan ik een gebruiker in WordPress geven?

  Er zijn inderdaad verschillende rollen die je aan een gebruiker van jouw WordPress website kunt meegeven. Het is niet altijd meteen duidelijk wat de verschillen zijn. Daarom leggen we dat hier voor je uit:

  • Abonnee: Dat is iemand die – net als iedere bezoeker – jouw site kan bekijken, maar hij kan tevens zijn eigen profiel aanpassen.
  • Schrijver: Deze persoon kan zijn eigen berichten aanmaken en bewerken, maar heeft geen rechten om deze zonder jouw toestemming te publiceren.
  • Auteur: Kan zijn eigen berichten aanmaken, bewerken én publiceren.
  • Redacteur: is iemand die alle posts kan aanmaken, bewerken en publiceren. Ook van anderen.
  • Beheerder: heeft via het dashboard de volledige controle over de website.
 • Widgets in WordPress

  Widgets in WordPress zijn onderdelen die je in de zijbalk (voetbalk, footer) van je website kunt plaatsen. Je gebruikt widgets in WordPress om op verschillende pagina’s van je website extra informatie te geven, zoals  je openingsuren, een aangepast menu, een opsomming van je laatste blogberichten, een Facebook Like-knop enz…

  Lees meer »

 • Witregel in WordPress

  WordPress plaatst in een Bericht of op een Pagina standaard een witregel tussen de alinea’s. Dat is fijn, want jouw online tekst is hierdoor veel leesbaarder. Er ontstaat namelijk een rustiger beeld. Maar soms wil je die witregel liever niet, bijvoorbeeld bij het gebruik van een vetgedrukt tussenkopje.

  Lees meer »

 • Witte pagina in WordPress? Zo los je het op!

  Witte pagina WordPressHeb je een witte pagina in WordPress? Zo los je het op. Je website of webshop toont een witte pagina in WordPress en is hierdoor niet bereikbaar voor klanten. Jij zit met je handen in het haar, want je hebt geen idee wat er aan de hand is. Logisch, want er kunnen verschillende redenen zijn waarom je deze witte pagina in WordPress ziet. Dit scherm wordt ook wel the white screen of death genoemd.

  Lees meer »

 • WordPress automatisch bijwerken met de Vevida Optimizer

  Weet jij al dat je in WordPress plugins automatisch kunt laten bijwerken naar de nieuwste versie? Dan hoef je er niet meer naar om te kijken. Laat WordPress plugins automatisch bijwerken en je beschikt altijd over de meest recente versies. Gebruik hiervoor onze eigen Vevida Optimizer plugin.

  De plugin is te vinden via je WordPress Dashboard. Via Plugins > Nieuwe plugin kan je zoeken op zoekterm Vevida. Ook kan je de plugin downloaden via WordPress.org.

  De Vevida Optimizer plugin werkt zo dat er een nieuw submenu-item verschijnt onder de knop Dashboard, namelijk Update Instellingen (Update Settings). Daar kan je door middel van ‘vinkjes’ aangeven welke onderdelen van WordPress je automatisch wilt bijwerken. Na installatie van de plugin staan alle updates standaard aan, maar dit is natuurlijk naar wens aan te passen. Updates voor WordPress versies, thema’s, vertalingen en individuele plugins kunnen apart aan en uitgezet worden.

  De plugin stuurt een email na elke automatische update. Mocht de website niet meer functioneren na een update, dan kan op deze manier worden herleid welke update het probleem veroorzaakt. Dit kan vervolgens worden opgelost door de update terug te draaien en (tijdelijk) het automatisch updaten van dat onderdeel uit te schakelen. Uiteraard is het verstandig dat, zodra het probleem is verholpen, het automatisch updaten weer wordt ingeschakeld.

  Bij het aanmaken van een nieuwe WordPress website via myVevida wordt de Vevida Optimizer plugin standaard meegeleverd.

 • WordPress beheren via SSL-beveiligde verbinding

  Heb je een SSL-certificaat voor je website? Die kun je ook gebruiken om je WordPress-site te beheren via een beveiligde verbinding.

  • Open het bestand wp-config.php van je website
   define('FORCE_SSL_ADMIN', true);
  • Voeg deze regel toe en sla het bestand op
  • Upload het bestand wp-config.php naar de map www van je website

  Je kunt nu je website ook beheren via https://www.domein.nl/wp-admin.php. De beveiligde verbinding herken je aan de aanduiding ‘https’ – wat staat voor ‘Hypertext Transfer Protocol Secure’.

 • WordPress beveiligen

  WordPress beveiligen tegen hacks, dat is een steeds terugkerend onderwerp onder gebruikers en ontwikkelaars van dit CMS. Wij geven jou graag tekst en uitleg over de mogelijkheden rond WordPress beveiliging op Windows Server hosting. Daarnaast geven wij je ook 11 extra WordPress beveiligingstips, waarmee je voor een nóg betere beveiliging van jouw website zorgt.

  Lees meer »

 • WordPress bijwerken – Een uitgebreide handleiding

  WordPress wordt aan de lopende band bijgewerkt. Niet alleen WordPress zelf, maar ook alle plug-ins en thema’s. Deze updates zijn handig: ze zorgen er immers voor dat bestaande fouten uit je site worden gehaald. Het is dus belangrijk dat je jouw website hebt bijgewerkt naar de nieuwste versie. Alleen dan ben je er zeker van dat jouw site is beschermd tegen hackers. Hoe kun je jouw site het beste bijwerken? Wij laten het je zien.

  Lees meer »

 • WordPress debuggen

  Tijdens het ontwikkelen van je WordPress-website kan het gebeuren dat je tegen ongewenst gedrag, of zelfs een witte pagina aanloopt. Om te achterhalen wat er nu eigenlijk mis gaat kun je gebruik maken van de ingebouwde debug modus die in WordPress aanwezig is.

  Lees meer »

 • WordPress installeren bij Vevida

  Het is nu wel heel eenvoudig om te beginnen met WordPress! Als je deze moderne en gemakkelijke websitebouwer wilt uitproberen, kun je via myVevida heel eenvoudig WordPress klaarzetten op je website. Ga naar MyVevida en log in met je Vevida accountgegevens.

  Ga hierna als volgt te werk:

  • Kies de domeinnaam waarop je WordPress wilt installeren
  • Ga naar Website
  • Klik op Website tools installeren
  • Kies voor WordPress

  Standaard wordt de Engelstalige versie van WordPress geïnstalleerd, maar dat kun je gemakkelijk wijzigen. En, omdat wij automatisch onze plugin Vevida Optimizer meeleveren, ben je altijd voorzien van de nieuwste versie van WordPress op jouw website.

  Standaard zetten wij de mogelijkheid voor het plaatsen van reacties uit, om spam berichten op websites tegen te gaan. Je kunt dit via Instellingen -> Reacties weer activeren.

  WordPress Hosting

  Kies je voor WordPress Hosting van Vevida dan zorgen wíj voor de installatie van WordPress. Bovendien krijg je dan de persoonlijke support van je eigen WordPress specialist, plus een gratis SSL-certificaat. Hiermee garandeer jij de privacy van jezelf en je klanten.

 • WordPress permalinks

  Permalinks zijn de permanente links van jouw berichten, pagina’s , categorieën en tags in WordPress. Anderen gebruiken permalinks om daarnaar te verwijzen. Permalinks zijn daarom bedoeld om voor langere tijd te blijven bestaan.

  Lees meer »

 • WordPress plugin installeren

  Om een nieuwe plugin te kunnen gebruiken moet je deze eerst installeren. Je doet dit via de optie Plugins in het menu aan de linkerkant van het Dashboard. Kies hierna voor Nieuwe plugin. In het venster dat nu verschijnt kun je zelf handmatig een plugin toevoegen of een plugin downloaden vanuit de WordPress Plugin Directory.

 • WordPress plugin verwijderen

  Voordat je een plugin kunt verwijderen moet je deze eerst uitschakelen. Ga in het dashboard naar Plugins en vervolgens naar Geïnstalleerde plugins te gaan. In het overzicht zoek je nu de plugin die je wilt verwijderen. Hierna kies je eerst voor Deactiveren en vervolgens voor Verwijderen.

  Let op: als je een plugin weggooit kan deze niet meer door je site gebruikt worden!

 • WordPress plugins uitschakelen via phpMyAdmin

  Je zult het maar net zien. Heb je vlak voor die belangrijke deadline nog even snel een nieuwe plug-in geïnstalleerd, zorgt deze ervoor dat je hele site onbereikbaar wordt! Dit is slechts een kleine plug-in en problemen had je dan ook niet verwacht. Een back-up maken is daardoor helemaal niet bij je opgekomen. Gelukkig kun je WordPress plug-ins ook handmatig uitschakelen, via de phpMyAdmin omgeving. In dit artikel laten we je zien hoe je de plug-in kunt uitschakelen zonder toegang tot je site!

  Lees meer »

 • WordPress posts sneller laden met prefetch en prerender

  Heb jij een blog waarbij bezoekers veelvuldig doorklikken naar vorige en volgende blogposts? Die berichten kun je sneller laden door ze via prefetch en prerender alvast in de achtergrond op te vragen. Dit versnelt het tonen van vorige en volgende berichten aanzienlijk. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet.

  Lees meer »

 • WordPress reacties uitschakelen via phpMyAdmin

  Het WordPress reactieonderdeel kan een zegen zijn voor jouw blog. Door de verhoogde gebruikersinteractie worden pagina’s vaker en langer bezocht en bezoekers kunnen met elkaar in discussie over het geschreven onderwerp. Maar wat als het reactieonderdeel van jouw website wordt misbruikt door spammers, wat doe je dan?

  Lees meer »

 • WordPress sneller maken door aantal oude revisies te beperken

  WordPress slaat alle wijzigingen van berichten op als revisies van berichten of pagina’s. Die nemen mettertijd veel ruimte van je MySQL-database in beslag. Teveel revisies hebben kan je blog zelfs vertragen. Het is daarom verstandig om het aantal oude revisies te beperken. Je blog kan dan een stuk sneller zijn!

  Lees meer »

 • WordPress spamreacties en meta-data verwijderen

  Als het WordPress reactieonderdeel wordt misbruikt door spammers dan moet je die spamreacties kunnen verwijderen. In dit artikel leggen we je uit hoe je dat doet via onze online phpMyAdmin-webapplicatie.

  Lees meer »

 • WordPress stylesheet URL aanpassen met add_filter()

  Soms wil je graag de URL veranderen waarvandaan je WordPress thema style.css-stylesheet geladen wordt. Als je van content offloading technieken gebruikmaakt bijvoorbeeld.

  Het volgende stukje code, dat als een filter in jouw thema functions.php geplaatst moet worden, zorgt ervoor dat het stylesheet niet meer geladen wordt van www.example.com, maar vanaf cdn.example.com…

  Lees meer »

 • WordPress website verplaatsen

  Je wilt graag je huidige website naar een WordPress website verplaatsen. Dus heb je in een aparte map op je huidige website een WordPress website aangemaakt. Op die manier heb je de nieuwe site kunnen ontwikkelen naast je bestaande site. Je kunt de WordPress website site echter niet zomaar verplaatsen, zonder hiervoor ook wijzigingen in de configuratie van WordPress zelf door te voeren. Hoe kun je WordPress website verplaatsen? Door gebruik te maken van de relocate functionaliteit van WordPress kun je de benodigde wijzigingen door WordPress zelf laten uitvoeren. We laten je zien hoe dit in z’n werk gaat:

  Lees meer »

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.