SSL-certificaat

 • HTTP Strict-Transport-Security (HSTS) inschakelen

  HTTP Strict Transport Security (HSTS) is een beveiligingsmaatregel die SSL-beveiligde websites beschermt tegen zogenoemde “downgrade aanvallen“. Door een HSTS-reactieheader mee te sturen zorg je ervoor dat webbrowsers alleen het beveiligde HTTPS protocol gebruiken en nooit het onveilige HTTP. In dit artikel lees je hoe je dit instelt voor jouw website.

  Lees meer »

 • HTTPS-verbinding voor alle pagina’s

  Heb je een SSL-certificaat voor jouw website? Dan is het belangrijk dat alle pagina’s via HTTPS worden bezocht. Bezoekers wisselen anders mogelijk tussen een onbeveiligde en een beveiligde verbinding. Ook kunnen browsers fouten melden als delen van de beveiligde pagina via een onbeveiligde verbinding worden geserveerd.

  Lees meer »

 • Meer informatie over SSL-certificaten

  Kan ik een SSL-certificaat aanvragen bij Vevida? Ja, bij Vevida kun je verschillende soorten SSL-certificaten bestellen. Wat voor ssl-certificaat jouw website nodig heeft kan per situatie verschillen. Hier lees je daar meer over.

  Lees meer »

 • SSL regel je snel bij Vevida

  Een standaard SSL-certificaat (DV) installeren is eenvoudig: Vevida doet namelijk al het werk voor je! Het enige dat je zelf hoeft te doen is je pakket uitbreiden met de component ‘Extra Veilig’ via MyVevida. Vanaf de aanvraag tot aan de installatie regelen we alles voor je. Zo weet je zeker dat je nog sneller aan de slag kunt.

  Lees meer »

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.