Pakket

Pakket

 • Als ik een component toevoeg, wordt mijn pakket dan aangepast?

  Wanneer je door het toevoegen van een component een ander pakket zou krijgen, dan wordt dat automatisch aangepast. Heb je bijvoorbeeld Basic hosting met het component Extra Veilig en bestel je WP-support, dan wordt je pakket omgezet naar WordPress Hosting. Hierdoor profiteer je direct van de korting.

 • Hoe werken de pakketten en componenten van Vevida?

  Alle verschillende producten die Vevida levert, noemen wij componenten. Deze componenten vormen in bepaalde combinaties onze verschillende pakketten. Op deze manier levert Vevida een overzichtelijk en transparant productaanbod.

  Lees meer »

 • Ik wil graag een component opzeggen, hoe doe ik dat?

  Op dit moment is het nog niet mogelijk via MyVevida componenten te verwijderen. Wil je dit toch, laat dit dan even weten via MyVevida. Wij regelen het voor je.

 • Ik wil mijn pakket opzeggen, hoe doe ik dat?

  Wil je een pakket opzeggen? Dan kun je ervoor kiezen om op een ander pakket over te stappen. Vaak is je pakket downgraden een goed idee, omdat jouw domein dan blijft bestaan. Wist je dat je jouw domein al vanaf € 1 per maand (exclusief btw) kunt parkeren? Onze klantenservice kan dat voor je regelen.

  Wil je met je pakket ook je domein opzeggen? Dan beëindig je het jaarcontract van je domein. Je kunt op elk moment je contract opzeggen. Houd daarbij wel rekening met een opzegtermijn van een maand. Wil je advies over je pakket? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers helpen je daarbij graag.

 • Ik wil mijn pakket upgraden. Hoe regel ik dat?

  Via MyVevida kun je zelf componenten toevoegen. Het prijsverschil wordt in rekening gebracht over de resterende looptijd. Bij de eerst volgende verlenging zullen we jouw nieuwe samenstelling van componenten in rekening brengen.

 • Ik wil overstappen op een kleiner pakket, wat moet ik hiervoor doen?

  Wil je liever een kleiner pakket? Dan kunnen wij je pakket eenvoudig downgraden. Onze klantenservice regelt dat graag voor je. Wij zorgen voor een zorgeloze overstap.

  Downgraden kan op elk moment. Je stapt meestal nog dezelfde dag over naar een kleiner pakket. Houd er rekening mee dat je het verschil in pakketprijs niet terugkrijgt.

  In sommige gevallen kun je niet alle data of accounts meenemen naar een kleiner pakket. Bijvoorbeeld: bij de overstap van Basic Hosting naar Domein Parkeren blijft alleen je domein over. Daarom verwijderen wij automatisch je website, database en e-mail.

  Wil je meer weten over het downgraden van je pakket? Neem dan contact op met de klantenservice. Onze medewerkers adviseren je graag.

 • Ik wil upgraden naar één van jullie andere hostingpakketten, hoe regel ik dat?

  Wil je graag upgraden naar een ander pakket? Geen probleem tegenwoordig kun je dit zelf op elk moment via MyVevida regelen. Je betaalt eenmalig het verschil in pakketprijs voor het restant van je jaarcontract. Zodra het upgraden van jouw pakket is afgerond, ontvang je hiervan een bevestiging.

  Heb je bijvoorbeeld Basic Hosting en wil je upgraden naar Veilige Hosting? Ga dan in MyVevida naar je domein en kies voor het kopje Pakket. Bovenaan de pagina staan de pakketten getoond waarnaar je kunt upgraden. Hier kun je gemakkelijk upgraden naar Veilige Hosting, WordPress Hosting of Premium Hosting.

  Wij regelen alles voor je. Je bestanden, e-mail en databases worden automatisch overgezet naar het nieuwe pakket. Je raakt dus geen gegevens kwijt en je hoeft je website niet opnieuw te uploaden.

  Heb je nu geen hostingpakket of mocht het upgraden niet lukken, neem dan contact op met onze klantenservice.

 • Inloggen in MyVevida

  Inloggen in MyVevida is eenvoudig. MyVevida is ons klantenportaal waar jij alle informatie terugvindt over de diensten die je bij ons afneemt. Om in te loggen ga je naar vevida.com en klik je bovenin de blauwe balk op de link MyVevida.

  Lees meer »

 • Uitbreiden met extra’s

  Je kunt je webhostingpakketten uitbreiden met extra’s. Dat is handig als je een pakket wilt vergroten, zonder naar een duurder pakket over te stappen. Op onze website vind je een overzicht en prijzen van de mogelijke uitbreidingen bij ieder pakket:

  Je betaalt eenmalig voor de resterende contractperiode. Bij de verlenging van het jaarcontract zie je de volledige prijs van de extra’s terug op je factuur.

  Veel extra’s kun je direct in ons klantenportaal MyVevida aan je pakket toevoegen. Je kunt de extra’s die je hebt besteld meteen gebruiken als je online betaalt. Sommige extra’s zijn nog niet beschikbaar in MyVevida. Wil je jouw webhostingpakket daarmee uitbreiden? Neem dan contact op met onze klantenservice. Wij regelen alles voor je.

  Heb je vragen over het uitbreiden van je pakket? Onze medewerkers van de klantenservice vertellen je graag meer.

 • Waar is het Mail Plus-pakket gebleven?

  Met onze component Hosting & E-mail bieden wij zowel uitstekende webhosting als betrouwbare e-mailhosting bij een domeinnaam. Wil je jouw e-mail bij Vevida onder brengen, kies dan voor een e-mailadres voor de rest van je leven via Basic Hosting.

 • Wat gebeurt er als ik één van mijn componenten verwijder?

  Wanneer het component dat je verwijdert onderdeel is van het pakket dat je hebt, dan zal het pakket worden aangepast.

  Als je bijvoorbeeld Premium Hosting hebt en je verwijdert het component Slimme Hosting, dan wordt jouw pakket omgezet in een Veilige Hosting met daarbij het component Slimme E-mail. Je betaalt dan geen € 10,- maar € 9,- per maand.

  Wanneer het component buiten je pakket valt wordt het gewoon verwijderd en wijzigt je pakket niet.

 • Wat kun je doen in MyVevida?

  MyVevida is ons klantenportaal waar jij alle informatie terugvindt over de diensten die je bij ons afneemt. Hier zie jij welke domeinnaam je bij ons hebt geregistreerd en op welk hostingpakket je website draait. Heb je meer dan één domeinnaam dan kun je in MyVevida zien of je deze bijvoorbeeld hebt ‘geparkeerd’ of hebt ‘doorgeschakeld naar een hoofddomein’.

  Lees meer »

 • Wat verandert er voor mij met jullie nieuwe pakketten en componenten?

  Heb je Basic, WordPress of Premium Hosting zonder uitbreidingen dan verandert er vrijwel niets. Sterker nog, je krijgt extra dataverkeer, web- en e-mailruimte en je kunt onbeperkt e-mailadressen aanmaken.

  Heb je Veilige Hosting, of het component Extra Veilig? Dan krijg je gratis tot 4 weken back-ups.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.