Open-Xchange (OX)

Een ‘Bericht van afwezigheid’ instellen

Je bent een paar dagen niet op kantoor en dus onbereikbaar voor klanten. Het is echter onbegonnen werk om iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen van je absentie. In je Vevida webmail kun je snel en simpel een Bericht van afwezigheid aanmaken voor je Vevida e-mailaccounts.

Gebruikershandleiding OX App Suite

Dankzij het gebruik van de OX App Suite-technology voor onze Mail Plus wordt voor jou het online werken een stuk simpeler en leuker. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in het begin moet wennen aan het nieuwe uiterlijk en alle slimme functies. Het kan zelfs zo zijn dat je met vragen zit.

Hoe krijg ik een Mail Xchange-account?

Bent u al klant van Vevida? Dan ziet u – nadat u bent ingelogd op uw webmail – in het portaal van OX App Suite ­een tegel met informatie over onze speciale Mail Xchange-aanbieding. U kunt Mail Xchange direct bestellen of eerst 30 dagen gratis proberen.

Hoe maak ik een standaardondertekening voor mijn e-mail?

Het mooie van Mail Plus is dat je voor al jouw e-mailaccounts aparte ‘handtekeningen’ kunt aanmaken. Zo kun je een speelse persoonlijke ondertekeningen klaarzetten voor je privé e-mailaccount en een ondertekening met een serieuze toon voor je zakelijke account.

Hoe plaats ik documenten in Drive?

Je kunt snel en simpel documenten toevoegen aan Drive, de plek voor al je bestanden. Door vooraf al diverse mappen aan te maken (bijvoorbeeld Privé en Werk) kun je de documenten meteen in de juiste map importeren. Dat gaat als volgt in zijn werk.

In OX App Suite uw Vevida e-mailadres doorsturen naar andere accounts

Het is soms heel praktisch om mailtjes die binnenkomen op je Vevida e-mailadres te laten doorsturen naar een ander e-mailadres (intern of extern). Denk daarbij aan mailtjes die voor verschillende personen binnen jouw organisatie interessant zijn. Neem bijvoorbeeld klachten van klanten. Je hebt daarvoor een e-mailadres aangemaakt: klachten@bedrijfsnaam.nl.

Pagina 1Pagina 2
1 / 2

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.