FAQ Open-Xchange (OX)

Een ‘Bericht van afwezigheid’ instellen

Je bent een paar dagen niet op kantoor en dus onbereikbaar voor klanten. Het is echter onbegonnen werk om iedereen persoonlijk op de hoogte te stellen van je absentie. In je Vevida webmail kun je snel en simpel een Bericht van afwezigheid aanmaken voor je Vevida e-mailaccounts.

Gebruikershandleiding OX App Suite

Dankzij het gebruik van de OX App Suite-technology voor onze Mail Plus wordt voor jou het online werken een stuk simpeler en leuker. Toch kunnen we ons voorstellen dat je in het begin moet wennen aan het nieuwe uiterlijk en alle slimme functies. Het kan zelfs zo zijn dat je met vragen zit.

Hoe maak ik een standaardondertekening voor mijn e-mail?

Het mooie van Mail Plus is dat je voor al jouw e-mailaccounts aparte ‘handtekeningen’ kunt aanmaken. Zo kun je een speelse persoonlijke ondertekeningen klaarzetten voor je privé e-mailaccount en een ondertekening met een serieuze toon voor je zakelijke account.

Hoe plaats ik documenten in Drive?

Je kunt snel en simpel documenten toevoegen aan Drive, de plek voor al je bestanden. Door vooraf al diverse mappen aan te maken (bijvoorbeeld Privé en Werk) kun je de documenten meteen in de juiste map importeren. Dat gaat als volgt in zijn werk.

In OX App Suite uw Vevida e-mailadres doorsturen naar andere accounts

Het is soms heel praktisch om mailtjes die binnenkomen op je Vevida e-mailadres te laten doorsturen naar een ander e-mailadres (intern of extern). Denk daarbij aan mailtjes die voor verschillende personen binnen jouw organisatie interessant zijn. Neem bijvoorbeeld klachten van klanten. Je hebt daarvoor een e-mailadres aangemaakt: klachten@bedrijfsnaam.nl.

Mail Xchange instellen op Android

Het installeren van een account van Open-Xchange op Android komt in grote lijnen overeen met die voor de verschillende andere merken. We gaan in deze beschrijving uit van de Samsung Galaxy S2 en Galaxy Tab2. Bij andere toestellen of Androidversies kan dit lichtelijk afwijken. Het is belangrijk om te weten dat het een Exchange (Active Sync) account moet zijn.

Mail Xchange op de iPhone of iPad

Het is zó handig om op weg naar een volgende afspraak nog even snel je e-mail te checken of een volgende afspraak in te plannen. Met Mail Xchange op je iPhone of iPad is dat ‘a piece of cake’. Om je e-mail, agenda en taken in Mail Xchange naar volle tevredenheid op je iPhone of iPad te kunnen gebruiken, moet je op jouw mobiele apparaat de volgende stappen doorlopen:

Pagina 1Pagina 2
1 / 2

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.