Microsoft SQL server

 • Access Databases

  Bij Vevida kun je beperkt gebruik maken van een Microsoft Access database, als back-end voor jouw website. Maar let op: Microsoft ondersteunt officieel geen Access-databases in een websiteomgeving en daarom raden wij het gebruik van Access-databases af. Je vindt meer informatie hierover in de ASP.NET Data Access FAQ van Microsoft.

  Lees meer »

 • Microsoft SQL Server Databases

  Microsoft SQL Server, onderdeel van het Windows Server System, is een relationeel database management totaalpakket voor gegevensbeheer. Het is de basis van moderne toepassingen voor e-commerce en business intelligence. Met Microsoft SQL Server kunnen dergelijke toepassingen heel snel ontwikkeld en ingezet worden. Daarbij kan de software meegroeien met de applicatie. Meer info over Microsoft SQL Server via deze site.

  Lees meer »

 • SQL Server Compact Databases

  Je kunt bij Vevida uiteraard gebruik maken van een SQL Server Compact of SqlCe-database als back-end voor jouw website. Dit is het standaard databaseformaat in het ontwikkelprogramma WebMatrix 3 van Microsoft.

  Lees meer »

 • SQL Server-database grootte opvragen

  Een Microsoft SQL Server database is gebonden aan een bepaalde grootte en hoeveelheid opslagruimte. Hoeveel dat is verschilt per hostingpakket en uitbreiding. Als je graag wilt weten hoe groot jouw SQL Server database is dan kun je hiervoor twee stored procedures gebruiken: sp_helpdb en sp_spaceused.

  Je vindt informatie over deze stored procedures op:

  Let wel dat beide stored procedures verschillende uitvoer kunnen genereren doordat verschillende berekeningen worden uitgevoerd.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.