Contract

 • Adresgegevens wijzigen

  De eenvoudigste manier om een adreswijziging door te geven is door het sturen van een e-mail aan onze klantenservice. Vergeet niet om naast je nieuwe adresgegevens ook je klantnummer en of domeinnaam te vermelden. Op die manier kunnen wij de gegevens sneller voor je aanpassen.

  De snelste manier om een wijziging door te geven is door zelf je adresgegevens te wijzigen. Dat doe je in MyVevida bij Mijn gegevens. De nieuwe gegevens worden dan meteen in onze administratie opgeslagen.

  Lees meer »

 • Contactgegevens wijzigen

  De eenvoudigste manier om een wijziging in je contactgegevens door te geven is door middel van een e-mail aan onze klantenservice. Vergeet niet om naast jouw nieuwe adresgegevens ook je klantnummer en/of domeinnaam te vermelden. Op die manier kunnen wij de gegevens sneller voor je aanpassen. De snelste manier om een wijziging door te geven is door zelf de contactgegevens te wijzigen. Dat doe je in MyVevida bij Mijn account. De nieuwe gegevens worden dan meteen in onze administratie opgeslagen.

  Lees meer »

 • Contract opzeggen

  Wij vinden het jammer dat je het contract bij ons wilt opzeggen. Maar als dat je wens is, kun je dat het snelst zelf in MyVevida regelen. Ga naar “Domeinen en Hosting” om te zien wanneer het jaarcontract van je domein verloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  Klik op de domeinnaam die je wilt opzeggen en kies voor “Pakket”. Klik in het volgende scherm op de link “Contract opzeggen”. Let op: je kunt een hostingpakket niet opzeggen als daaraan nog domeinnamen gekoppeld zijn.

  Wij vinden je mening over onze service erg belangrijk. Wil je aan ons laten weten wat je daarvan vindt en waarom je wilt opzeggen? Onze klantenservice hoort dat graag.

  Lees meer »

 • Contract overdragen

  Wil je jouw contract of domeinnaam op een andere naam zetten? Daarvoor heb je een contractovername nodig. Het juridische eigendom van jouw domeinnaam wordt dan overgedragen naar een andere natuurlijke of rechtspersoon. Maar ook als je een andere handelsnaam van jouw bedrijf als eigenaar wilt opgeven, moet dat via een contractovername.

  Lees meer »

 • Contract verlengen

  Je hoeft zelf niets te doen om je contract te verlengen. Sinds de oplevering van jouw domein heb je een jaarcontract en dat wordt jaarlijks  door ons verlengd. Tenzij je tijdig voor de vervaldatum opzegt. Wij zorgen er tevens voor dat jouw domeinregistratie jaarlijks wordt verlengd. Je krijgt voor de vervaldatum een factuur voor de verlenging van het contract.

 • De contractant is overleden

  Allereerst onze oprechte deelneming. We snappen dat je in deze droevige tijden niet stil staat bij zakelijke beslommeringen. Toch is het van belang dat nabestaanden van de overledene ons zo snel mogelijk een kopie van de overlijdensakte toesturen. Zodra wij deze hebben ontvangen, kan het domein worden opgezegd of overgedragen aan een van de nabestaanden.

 • Faillissement

  Bij een faillissement dient de curator dit te melden aan Vevida. Hij is dan ook verantwoordelijk voor het domein. De huidige klant mag geen opzegging of wijziging meer doorvoeren. Dit mag alleen in opdracht van de curator aangenomen worden. De klant zelf mag uiteraard wel contact opnemen voor technische ondersteuning voor het domein.

 • Hoe kan ik mijn opzegging ongedaan maken?

  Het kan voorkomen dat je jouw contract bij ons hebt opgezegd, maar na een paar dagen tot de conclusie komt dat dit een vergissing was. In MyVevida kun je de opzegging eenvoudig ongedaan maken.

  Lees meer »

 • Klant worden

  Registreer een domein online om klant te worden. In een paar stappen registreren of verhuizen we een domein voor je. Soms moet je formulieren invullen en opsturen. Daarbij helpen we je ook.

  Als je online betaalt, wordt het domein direct opgeleverd en is deze dus snel klaar om te gebruiken. Een verhuizing duurt gewoonlijk een paar werkdagen. Wij zorgen ervoor dat dit zonder zorgen verloopt.

  Wil je meer weten over klant worden? Vraag onze klantenservice.

 • Mijn bedrijf is gestopt

  Dat is geen leuk nieuws. Je kunt de contracten met ons zelf in MyVevida opzeggen. Houd wel rekening met een opzegtermijn van één maand.

  Lees meer »

 • Naamswijziging doorgeven

  Er zijn verschillende redenen waarom je aan ons een naamswijziging moet doorgeven. Zo kan het zijn dat de bedrijfsnaam wijzigt of je staat op het punt je domeinnaam te verkopen. Mogelijk verandert alleen de naam van de domeinhouder of gaan de lopende contracten over op een ander. Regel deze zaken dan snel en eenvoudig via het overnameformulier. In alle gevallen is het zaak dat beide personen hiervoor toestemming geven. Houd er wel rekening mee dat er in de meeste gevallen kosten zijn verbonden aan een overdracht.

  Lees meer »

 • Nieuw rekeningnummer voor incasso of domiciliëring doorgeven

  Je kunt in MyVevida heel eenvoudig zelf het rekeningnummer aanpassen waar Vevida betalingen van incasseert. Log eerst in op MyVevida met je e-mailadres en wachtwoord.

  Lees meer »

 • Waar vind ik mijn facturen van Vevida?

  Ben je op zoek naar je facturen? Je vindt al je facturen terug in ons klantenportaal MyVevida.

  Volg nu de volgende stappen:

  • Klik rechts bovenin op Facturen (Je ziet nu al je openstaande facturen)
  • Voor oude facturen kies je bovenin de optie Toon alle facturen

  Heb je hulp nodig? Geen probleem! Neem gerust even contact op met onze klantenservice via 050-2110100 of info@vevida.com. Onze medewerkers helpen je graag verder.

 • Wanneer loopt mijn contract af?

  Je kunt in MyVevida zien op welke dag jouw contract afloopt. Ga naar Domeinen & hosting. Zoek in de lijst met jouw domeinen naar het betreffende domein. Rechts, onder het kopje Einddatum, zie je wanneer het contract afloopt.

  (Ondervind je problemen met inloggen? Kijk dan bij Ik ben mijn wachtwoord vergeten).

 • Wat is de opzegtermijn?

  Vevida hanteert een opzegtermijn van een maand. In MyVevida kun je bij elk domein zien op welke datum jouw contract verloopt.

  • Kies het domein waarvan je de verlengdatum wilt weten
  • Klik op Pakket
  • Bovenaan staat de verlengdatum

  (Ondervind je problemen met inloggen? Kijk dan bij Ik ben mijn wachtwoord vergeten.)

 • Wordt mijn contract automatisch verlengd?

  Ja, het contract wordt automatisch door ons verlengd. Wij zorgen er bovendien voor dat jouw domeinregistratie jaarlijks wordt verlengd. Dus ook als jij niets doet, blijft jouw domein actief.Op de eerste werkdag van de maand waarin je contract wordt verlengd ontvang je van ons de nieuwe factuur voor het volgende contractjaar.

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.