Administratie

 • Adresgegevens wijzigen

  Je kunt bij ons op verschillende manieren de adresgegevens of contactpersoon wijzigen. We leggen je uit welke manieren dat zijn.

  Wijzigingen doorvoeren via MyVevida

  De snelste manier om een wijziging door te geven is door zelf je gegevens aan te passen. Dat doe je in ons klantenportaal MyVevida

  Lees meer »

 • Automatische incasso of domiciliëring terugdraaien

  Je kunt een betaling via automatische incasso of domiciliëring binnen 56 dagen laten terugdraaien. Bij de meeste banken kun je dat online regelen via internetbankieren.

  Lees meer »

 • Automatische incasso/domiciliëring

  Je kunt de jaarlijkse verlenging van je domein eenvoudig via automatische incasso (domiciliëring) betalen. Dit kan bij de meeste banken binnen Europa met IBAN rekeningnummers. Daarmee bespaar je administratiekosten per factuur.

  Lees meer »

 • Betalen na ontvangst factuur

  Wil je liever niet betalen via automatische incasso, maar het bedrag zelf overmaken voor de verlenging van je domein of je bestelling? Dat kan. Je betaalt dan wel € 5 (exclusief btw) administratiekosten per factuur.

  Lees meer »

 • Contactgegevens wijzigen

  De snelste manier om een wijziging door te geven is door zelf de contactgegevens te wijzigen. Dat doe je in MyVevida bij Mijn account. De nieuwe gegevens worden dan meteen in onze administratie opgeslagen. Natuurlijk kan je ook contact opnemen met onze klantenservice. Lees hier verder welke mogelijkheden er zijn.

 • Contract opzeggen

  Wij vinden het jammer dat je het contract bij ons wilt opzeggen. Maar als dat je wens is, kun je dat het snelst zelf in MyVevida regelen. Ga naar “Domeinen en Hosting” om te zien wanneer het jaarcontract van je domein verloopt. Houd rekening met een opzegtermijn van één maand.

  Lees meer »

 • Contract overdragen

  Wil je jouw contract of domeinnaam op een andere naam zetten? Daarvoor heb je een contractovername nodig. Het juridische eigendom van jouw domeinnaam wordt dan overgedragen naar een andere natuurlijke of rechtspersoon. Maar ook als je een andere handelsnaam van jouw bedrijf als eigenaar wilt opgeven, moet dat via een contractovername.

  Lees meer »

 • Contract verlengen

  Je hoeft zelf niets te doen om je contract te verlengen. Sinds de oplevering van jouw domein heb je een jaarcontract en dat wordt jaarlijks  door ons verlengd. Tenzij je tijdig voor de vervaldatum opzegt. Wij zorgen er tevens voor dat jouw domeinregistratie jaarlijks wordt verlengd. Je krijgt voor de vervaldatum een factuur voor de verlenging van het contract.

 • Creditfactuur

  Heb je ten onrechte een factuur van ons ontvangen? Neem dan contact op met onze klantenservice. Je ontvangt binnen enkele dagen een creditfactuur, waarmee het saldo van de verstuurde factuur in onze administratie is verrekend. Je hoeft het factuurbedrag dan niet aan ons te betalen.

  Lees meer »

 • De contractant is overleden

  Allereerst onze oprechte deelneming. We snappen dat je in deze droevige tijden niet stil staat bij zakelijke beslommeringen. Toch is het van belang dat nabestaanden van de overledene ons zo snel mogelijk een kopie van de overlijdensakte toesturen. Zodra wij deze hebben ontvangen, kan het domein worden opgezegd of overgedragen aan een van de nabestaanden.

 • Faillissement

  Bij een faillissement dient de curator dit te melden aan Vevida. Hij is dan ook verantwoordelijk voor het domein. De huidige klant mag geen opzegging of wijziging meer doorvoeren. Dit mag alleen in opdracht van de curator aangenomen worden. De klant zelf mag uiteraard wel contact opnemen voor technische ondersteuning voor het domein.

 • Hoe beëindig ik een automatische incasso/domiciliëring?

  Je kunt heel eenvoudig zelf de automatische incasso of domiciliëring beëindigen. Je betaalt dan in het vervolg na ontvangst van een factuur. Daarbij rekenen we 5 euro (exclusief btw) administratiekosten. Doorloop de volgende stappen:

  Lees meer »

 • Hoe kan ik betalen?

  De wijze waarop je bij ons kunt afrekenen is afhankelijk van de volgende zaken: bestel je voor het eerst bij ons of ben je al langer klant? En gaat het om een nieuwe bestelling of betreft het een verlenging van een bestaand contract? 

  Lees meer »

 • Hoe kan ik mijn opzegging ongedaan maken?

  Het kan voorkomen dat je jouw contract bij ons hebt opgezegd, maar na een paar dagen tot de conclusie komt dat dit een vergissing was. In MyVevida kun je de opzegging eenvoudig ongedaan maken.

  Lees meer »

 • Inloggen in MyVevida

  Inloggen in MyVevida is eenvoudig. MyVevida is ons klantenportaal waar jij alle informatie terugvindt over de diensten die je bij ons afneemt. Om in te loggen ga je naar vevida.com en klik je bovenin de blauwe balk op de link MyVevida.

  Lees meer »

Pagina 1Pagina 2
1 / 2

Klantenservice

Niet gevonden wat je zocht? Neem contact op met onze klantenservice:

We zijn je graag van dienst.