9
Ronnie Frans uit Testelt
13-11-2019
Snelle reactie op mijn vraag ivm een fout op mijn website.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
9
10
Ben uit Triemen
11-11-2019
Snelle en correcte helpdesk, zie je niet zo vaak meer..
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Klantvriendelijk
9
Totaaloordeel
10
8
Johan uit Oud gastel
06-11-2019
Duidelijke verwijzing naar de oplossing
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
8
9
Kees uit Best
01-11-2019
Uitstekend opgelost
Deskundig
9
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
9
8
ricky uit someren
31-10-2019
goed.
Totaaloordeel
8
9
Arie-Leen uit ZUIDWOLDE DR
30-10-2019
Al jaren klant bij Vevida. Bijna altijd probleemloos; doet zich wel iets voor (meestal op vrijdagmiddag!!) dan heb ik heel goede ervaring met de helpdesk!!
Betrouwbaar
9
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
9
10
Leo uit Nellissen
30-10-2019
goed en accuraat werk
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
8
japi uit herkenbosch
29-10-2019
snelle duidelijke antwoorden
Betrouwbaar
9
Deskundig
9
Klantvriendelijk
9
Totaaloordeel
8
10
Bart uit Haaren
29-10-2019
uitstekend
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Bertha uit Arnhem
28-10-2019
Snel geholpen. Hartelijk dank!
Betrouwbaar
10
Deskundig
9
Klantvriendelijk
9
Totaaloordeel
10
10
Roger de Rooij uit Bodegraven
25-10-2019
Top bedrijf alles is snel en prima geregeld.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Joost uit Boxtel
25-10-2019
Heb problemen bij het valideren van een SSL certificaat en stelde een vraag over een DNS record, na een half uurtje al antwoord en het werk was al gedaan, top ervaring.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Paula Collewijn uit NUNSPEET
24-10-2019
Zeer goed
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Netzaken.nl uit Barendrecht
22-10-2019
Al bijna 20 jaar probleemloos onder de pannen bij Vevida.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
9
Gerard Cappers uit Haren Gn
21-10-2019
Regelmatig heb ik een vraag en die wordt altijd (zo) snel (mogelijk) en correct afgehandeld. Toen een van mijn sites gehackt bleek te zijn - ook FTP wachtwoorden héél moeilijk zijn!! - werd dat heel snel gedetecteerd en werd ook snel gereageerd door de site stil te leggen. Dat is vervelend, maar er werd ook hulp geboden bij het oplossen van het probleem. Dat is - met de hulp van de helpdesk - gelukt zonder de complete inhoud van de site kwijt te raken.
Betrouwbaar
9
Deskundig
9
Klantvriendelijk
9
Totaaloordeel
9
10
Roland uit Heiloo
17-10-2019
Direct zonder telefonische wachtrij deskundige hulp. Bij complexere problemen wordt je adequaat door verwezen en geholpen.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
8
jos uit Utrecht
15-10-2019
Snelle en prima reactie...
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Klantvriendelijk
8
Totaaloordeel
8
10
Marja uit Barchem
14-10-2019
Al vele jaren zéér tevreden met de dienstverlening van Vevida, op alle fronten. Aanrader!
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Henk uit Almelo
07-10-2019
De medewerkers denken vanuit de klant. Er zijn goede oplossingen aangedragen.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
9
Jannes uit Kortrijk
04-10-2019
Goed goed
Betrouwbaar
8
Deskundig
9
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
9
10
Richard uit Leeuwarden
03-10-2019
Door de jaren heen heel wat contact gehad met hosting providers. Zowel voor eigen websites als voor klanten. Als je contact opneemt met de support dan is Vevida zo'n enorme verademing, je wilt niets anders meer! Snelle inhoudelijke reacties. Geen standaard prefab-antwoorden met een linkje naar een handleiding die dan weer niet van toepassing is op jouw situatie. Er wordt daadwerkelijk meegedacht en geholpen, dat lijkt in de huidige hosting sector steeds meer een unicum te worden.
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Yvonne uit Zwijndrecht
02-10-2019
ik heb goede ervaringen met Vevida. Goed bereikbaar en klantvriendelijk wordt je geholpen
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
10
Jeroen uit Haarlem
01-10-2019
Zeer behulpzaam
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10
5
mariska uit nederweert
29-09-2019
Website is goed en stabiel, maar voor ons als vereniging te duur. Ik denk toch dat ik eens verder ga kijken naar alternatieven.
Betrouwbaar
8
Deskundig
8
Klantvriendelijk
8
Totaaloordeel
5
10
Bram uit Groningen
25-09-2019
Idem als boven
Betrouwbaar
10
Deskundig
10
Klantvriendelijk
10
Totaaloordeel
10