Ondernemers, werkgevers en potentiële klanten krijgen dagelijks honderden e-mails in hun inbox. Tussen al die e-mailtjes valt jouw zakelijk e-mailadres extra goed op. Of je nou een bedrijf hebt of solliciteert; een e-mail met je eigen domeinnaam heeft uitstraling.

E-mail Hosting

Onbeperkt aantal e-mailadressen
Je eigen domeinnaam (.nl of .be)
Veilig e-mailen
5 GB e-mailruimte
Onbeperkt aantal doorstuuradressen
Tot 3 maanden back-ups
1 mailinglijst
Inclusief webmail
Niet-goed-geld-teruggarantie

Wil je een zakelijk e-mailadres? Kies dan voor E-mail Hosting bij Vevida. Je krijgt je eigen domeinnaam, back-ups van al je mail en een onbeperkt aantal persoonlijke unieke e-mailaccounts. Zo maak je snel e-mailadressen aan voor al je medewerkers. Ook heb je meteen alles om je zakelijke e-mailadressen snel en veilig te kunnen gebruiken. Overal ter wereld kun je terecht in je eigen webmailomgeving. Stel je e-mail eenvoudig in op je telefoon of tablet en je bent echt altijd en overal bereikbaar.

Link naar deze kopCreatieve ideeën

Met je eigen zakelijk e-mailadres kun je natuurlijk eindeloos combineren, hier alvast een paar suggesties om je op weg te helpen:

  • hallo@mijnnaamismaarten.nl
  • bestel@mijnwinkel.shop
  • vragen@isaltijd.gratis
  • hello@lets.chat

3,00 per maand excl. btw

Zeeën van ruimte en altijd een back-up

Bestel

Val op in de mailbox van je klanten en prospects

Link naar deze kopEen zakelijk e-mailadres: professioneel, veilig en hip

Stel, je passeert twee keurige auto’s van klusbedrijven. Op de een staat peter1243@gmail.com en op de ander info@klusbedrijfdewit.nl. Welk adres zal jij makkelijk onthouden en eerder mailen? Wij weten het wel. Stop met het versturen van zakelijke e-mails vanaf Hotmail of Gmail.

Neem jezelf en je klanten serieus en verstuur je offertes en facturen voortaan vanaf een zakelijk e-mailadres. Een professioneel mailadres met je bedrijfsnaam achter de @ staat een stuk vertrouwder.

Link naar deze kopMet ons Visitekaartje bouw jij snel een miniwebsite

Wil jij naast een professioneel e-mailadres ook online zichtbaar zijn voor je klanten? Breid E-mail Hosting dan uit met ons Visitekaartje. Speciaal voor zzp’ers en kleine ondernemers hebben wij deze miniwebsite (1 pagina) ontwikkeld. In slechts enkele minuten heb jij een mooie contactpagina in elkaar geklikt en ben jij dus ook online vindbaar.

Online Visitekaartje Miniwebsite

Link naar deze kopZeeën van ruimte en altijd een back-up

Heb je meer ruimte nodig voor je e-mail? Breid je pakket dan uit met het component ‘Slimme E-mail’. Je krijgt direct 50 gigabyte extra ruimte. Zo raakt je mailbox echt nooit meer vol. Wij maken dagelijks een back-up van al je e-mail. Je kunt je per ongeluk verwijderde e-mail eenvoudig zelf terugzetten. Zo raak je nooit meer belangrijke e-mail kwijt. Geen probleem met E-mail Hosting bij Vevida.

Link naar deze kopProfessioneel e-mailadres: ook voor particulieren

Een professioneel e-mailadres is natuurlijk niet alleen belangrijk voor ondernemers. Ook als particulier heb jij er veel voordeel van. Wij zien steeds vaker kandidaten solliciteren met hun eigen originele e-mailadres. Zij vallen op tussen alle andere kandidaten met een Hotmail-account. Ook is het leuk om je familienaam te registreren, want hoe tof is het als jullie allemaal kunnen mailen met je eigen naam!

Als particulier een website maken

Link naar deze kopJouw zakelijk e-mailadres op Nederlandse servers

Al jouw e-mail wordt veilig bewaard op onze servers in een datacenter in Groningen. D’r is dus geen buitenlandse overheid die stiekem meeleest. Bovendien kun je bij Vevida jouw e-mail veilig versturen en ontvangen via TLS (SMTP, IMAP, POP3). Dus omdat al jouw e-mailtjes versleuteld worden verstuurd, zijn deze onderweg niet door derden te lezen.

Link naar deze kopOvertuigd?

Wil jij een zakelijk e-mailadres? Registreer dan nu de ideale domeinnaam voor jouw E-mail Hosting bij Vevida.

Link naar deze kopWaarom Vevida

Kies je voor een zakelijk e-mailadres bij Vevida dan kies je voor een e-mailadres en domeinnaam for life, voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke mailadressen gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.