Ondernemers, werkgevers en potentiële klanten krijgen dagelijks honderden e-mails in hun inbox. Tussen al die mailtjes valt jouw eigen professionele e-mailadres extra goed op. Of je nou een bedrijf hebt of solliciteert; een e-mail met je eigen domein heeft uitstraling.

E-mail only?

Je eigen domeinnaam
Onbeperkt e-mailadressen
5 GB e-mailruimte
1 mailinglijst
10 GB webruimte
Gratis SSL-certificaat geïnstalleerd
Tot 4 weken back-ups

Bij ons is je e-mail onderdeel van je Veilige Hosting. Hierin zit alles om je mail snel en veilig te kunnen draaien. Daarnaast kun je, als je dat wilt, op je domein een website (laten) installeren. Mocht je dus in de toekomst willen uitbreiden en heb je niet genoeg aan alleen e-mail, dan zijn daar dus geen extra kosten aan verbonden.

Creatieve ideeën

Met je eigen e-mailadres kun je natuurlijk eindeloos combineren, hier alvast een paar suggesties om je op weg te helpen:

  • hallo@mijnnaamismaarten.nl
  • bestel@mijnwinkel.shop
  • vragen@isaltijd.gratis
  • hello@lets.chat

Nu 14% korting!7,006,00 per maand excl. btw

Bestel

professioneel-veilig-en-hip

Professioneel, veilig en hip

Kies voor e-mail bij Vevida en je krijgt je eigen domeinnaam, een onbeperkt aantal persoonlijke e-mailaccounts én Veilige Hosting. Doe eindelijk eens je Hotmail, Gmail of Yahoo in de ban en kies voor een e-mailadres mét zakelijke uitstraling.

Een factuur van ‘bouwbedrijf@gmail.com’ is niet professioneel. Bovendien wordt veel spam op die manier verstuurd. Je wilt natuurlijk niet dat jouw factuur in de spambox van je klanten verdwijnt. Een zakelijk e-mailadres biedt dan uitkomst. De mogelijkheden zijn eindeloos, vooral in combinatie met nieuwe extensies als .sale, .amsterdam of .cool.

Mail, agenda en sociale media in één helder overzicht

Met e-mail van Vevida heb je al je e-mail, agenda en sociale netwerken in één helder overzicht. Waar ter wereld je ook bent. Heb je internet, dan heb je altijd toegang tot jouw digitale leven. Bovendien straal je met een mailaccount als info@bedrijfsnaam.nl professionaliteit uit.

Je mail, agenda en sociale media in één handig overzicht

Zeeën van ruimte en altijd een back-up

Heb je meer ruimte nodig voor je e-mail? Breid je pakket dan uit met het component ‘Slimme E-mail’ en krijg direct 50 gigabyte extra ruimte. Zo raakt je mailbox nooit meer vol. Bovendien kun je dan altijd dat ene speciale e-mailtje bewaren en opnieuw terugvinden.

Het is nóg veiliger. Wij maken dagelijks een back-up van al je e-mail. Je kan je per ongeluk verwijderde e-mail tot 7 dagen terug zetten. Zo raak je nooit meer belangrijke e-mail kwijt. Geen probleem met e-mail bij Vevida.

Ook voor particulieren

Een professioneel e-mailadres is natuurlijk niet alleen belangrijk voor ondernemers. Ook jij als particulier hebt er veel voordeel van. Wij zien steeds vaker kandidaten solliciteren met hun eigen originele e-mailadres. Zij vallen op tussen alle andere kandidaten met een hotmail-account. Ook is het leuk om je familienaam te registreren, want hoe tof is het als jullie allemaal kunnen mailen met je eigen naam!

Als particulier een website maken

Overtuigd?

Registreer dan nu de ideale domeinnaam voor jouw e-mail bij Vevida.

Waarom Vevida

Kies je voor e-mail bij Vevida dan kies je voor een e-mailadres en domeinnaam for life, voor zekerheid en onze uitstekende klantenservice.

Wij hebben een reden om ons best voor jou te doen. Want ben je niet tevreden, dan kun jij met je unieke mailadressen gewoon naar een ander verhuizen. Wij zijn echter zó overtuigd van onze service dat we hier helemaal niet bang voor zijn.