website domeinnaam

.website domeinnaam

Jouw eigen plek op het web

Je wilt een .website domeinnaam. Dat is logisch. Tot nog toe probeerde jij jouw organisatie via sociale media en  persoonlijke netwerken als LinkedIn breed onder de aandacht te brengen. Dat wil echter nog niet vlotten. Kies dan nu voor je eigen .website domeinnaam. Op die manier maak je jezelf nóg beter vindbaar in de zoekmachines en bereik je sneller een breder publiek.

De .website extensie richt zich vooral op de non-profit sector en particulieren die hun eigen plek op internet zoeken, maar nog niet hebben gevonden. Bijvoorbeeld omdat de perfecte .nl domeinnaam al is vergeven. Dankzij de .website extensie kunnen zij wel met hun ideale domeinnaam online.

Link naar deze kopHet leuke aan een .website domeinnaam

Het leuke aan de .website extensie is dat je als organisatie, familie, (wijk)vereniging of onderwijsinstelling duidelijk laat weten dat ook jij nu online te vinden bent. Zo kan een wijkvereniging de website gebruiken voor het publiceren van foto’s van de bingoavond of het uitstapje naar De Efteling.

Klassen (zowel in het basis- als voorgezet onderwijs) kunnen hun eigen website gebruiken om de gemaakte tekeningen te showen, wijzigingen in het rooster aan te kondigen, de jubilerende juf in het zonnetje te zetten. filmpjes van projecten te plaatsen en informatie over vakanties en vrije dagen delen.

 

Sportverenigingen kunnen hun website inzetten voor het publiceren van de uitslagen, teamfoto’s, opstellingen, afgelastingen en filmpjes van de wedstrijden. Ze kunnen de website ook gebruiken voor het aantrekken van nieuwe leden en het doorgeven van wijzigingen in de trainingsavonden.

Enkele voorbeelden van mogelijke .website domeinnamen: defamilievantrigt.website, wijkverenigingdeterp.website, jansensavonturen.website, loopgroepbrielle.website, voetbalclubaltijdvooruit.website en helpeenkindvooruit.website.

Een domeinnaam met een .website extensie is vanaf 17 september 2014 voor iedereen te registreren.

Registreer nu je eigen .website domeinnaam bij Vevida.