Vlaanderen domeinnaam

.vlaanderen domeinnaam

Benadruk jouw band met vlaanderen

Je kunt nu eindelijk je eigen .vlaanderen domeinnaam registreren. Het was eigenlijk raar dat deze extensie nog niet bestond. Gelukkig is daar verandering in gekomen. De Vlaamse overheid heeft het initiatief genomen om deze domeinnaamextensie te registreren. Op deze manier wil ze dit noordelijke deel van België nóg beter te promoten.

Iedereen kan meeliften op de .vlaanderen domeinnaam. Deze extensie wordt niet alleen het nieuwe favoriete online plek voor Vlaamse overheidsinstellingen. Ook bedrijven, personen, horeca, makers van regionale producten en de gehele toeristische en recreatieve branche kunnen inhaken. Denk maar eens aan domeinnamen als huisjesin.vlaanderen, fietsenin.vlaanderen, vakantiein.vlaanderen en bierbrouwerijen.vlaanderen, streekproducten.vlaanderen.

Link naar deze kopZet je business op de kaart met een .vlaanderen domeinnaam

Met een .vlaanderen domeinnaam benadruk je bovendien dat jouw roots in dit wonderschone deel van België liggen. Ideaal voor families met hun eigen website, bloggers, (sport)verenigingen, culturele instanties, goede doelen, taalpuriteinen, bands en toneelgezelschappen. Iedereen vaart wel bij een .vlaanderen extensie.

Je hoeft overigens zelf niet uit Vlaanderen te komen om zo’n domeinnaam aan te vragen. Het gaat erom dat je dit deel van Vlaanderen promoot. Dus ook wanneer je vanuit je woning in Tytsjerksteradiel een website over vakantiewoningen in Vlaanderen runt, levert een .vlaanderen domeinnaam jou veel meer online succes op. Maar dat geldt natuurlijk ook voor ondernemers die Vlaamse streekproducten aan de man brengen.

Wees slim. Registreer nu jouw .vlaanderen domeinnaam bij Vevida. Wees er snel bij, voordat een ander op hetzelfde idee komt en jou vóór is.

Tip: Dit is ook het moment om die favoriete ideale domeinnaam van je concurrent voor jezelf te registreren. Zo zijn er bijvoorbeeld al diverse combinaties met de woorden “Vlaanderen” en “vakantieland”. Ben jij straks eigenaar van vakantieland.vlaanderen? Deze kans komt maar één keer voorbij. Laat hem niet schieten.