.shop domeinnaam

Shoppen doen ze online, uiteraard in jouw webwinkel

Iedereen die een .shop domeinnaam ziet, weet meteen dat dit de site is van een online winkel, jouw webwinkel om precies te zijn. Een plek waar producten en diensten worden verkocht. Als er één extensie is die aan duidelijkheid niets te wensen over laat, dan is het wel de .shop. Helder!

Met een .shop domeinnaam ben je als online winkel ook relevanter voor de zoekmachines van Google. Dus waarom heb jij als online webwinkelier nog niet nagedacht over jouw eigen .shop domeinnaam?

Voor jouw klanten kan het nooit duidelijk genoeg zijn. Verkoop je fietsen? Dan laat je met fietsen.shop en rijwiel.shop meteen zien wat je verkoopt, dat ze bij jou moeten zijn en niet bij de concurrent. Eigenlijk geldt dat voor alle online winkels. Zo’n .shop domeinnaam is aantrekkelijk voor iedereen die iets te verkopen heeft, waar je ook bent gevestigd. Met een .shop domein onderscheid je je van de concurrentie.

Een .shop domeinnaam kan daarnaast worden ingezet om alle winkels in een bepaalde regio (Friesland), stad (Rotterdam) of sector (beeld en geluid, auto, mode, witgoed, fiets enz.) op een rijtje te zetten. Winkelketens kunnen de .shop domeinnaam gebruiken om al hun filialen afzonderlijk in de schijnwerpers te zetten. We kunnen wel een hele lijst met voorbeelden geven, maar vermoeden dat je inmiddels we begrijpt wat jouw online kansen zijn met deze nieuwe extensie.

Link naar deze kopBescherm je online naam met een .shop domeinnaam

De komst van nieuwe extensie biedt dus volop kansen op een nieuwe ijzersterke .shop domeinnaam. Maar, voor gevestigde bedrijven is deze ontwikkeling meteen ook een bedreiging. Want heb jij nu bijvoorbeeld fietsenwinkel.nl, dan kan iemand een graantje van jouw naamsbekendheid meepikken door fietsenwinkel.shop te registeren. Het is dus zaak om jouw goede naam online te beschermen door zelf een .shop domeinnaam te registeren. Dat dit geen overbodige luxe is, bleek de afgelopen jaren. Domeinkapers registreren maar wat graag de populaire “merknamen” om deze vervolgens voor veel geld aan het betreffende bedrijf te verkopen.

Link naar deze kopJouw concurrenten willen ook een .shop domein

Geldt dit ook voor jou? Ja! Heb jij het barbershop.nl domein en verkoop je haarverzorgingsproducten en kappersbenodigdheden? Registreer dan ook de barber.shop domeinnaam. Het is de manier om jouw ideale online naam te beschermen, want er zijn genoeg concurrenten die deze naam dolgraag willen claimen en zo meeliften op het succes van jouw populaire domeinnaam.

Natuurlijk kun je jouw favoriete .shop domein registreren bij Vevida. Doe het nu.