.school domeinnaam

Het online speelveld voor het onderwijs

Het onderwijs heeft met de nieuwe .school domeinnaam eindelijk ook zijn eigen plek op het web. Ben jij in die sector actief dan moet je vooral niet in beperkingen denken, maar in kansen. Het zijn niet alleen de grote onderwijsinstellingen die een .school domeinnaam kunnen registreren. Verzorg jij trainingen social media, workshops WordPress, cursussen typen, haken, koken? Dan geeft een .school domeinnaam jou de autoriteit die wilt uitstraling.

De .school is de ideale extensie voor de perfecte .school domeinnaam. Grote instellingen in het onderwijs kunnen deze extensie heel goed gebruiken om naast hun overkoepelende website ook de verschillende locaties of opleidingen een eigen platform op het web te geven.

Link naar deze kopEen .school domeinnaam is echt iets voor jou

Groots denken begint vaak met een kleine gedachte die zich in je hoofd nestelt. Zo is het ook met het opbouwen van een succesvolle onderneming. Dus ben je zelfstandige en doe je iets in de onderwijzende sfeer, dan is een .school domeinnaam ook echt iets voor jou. Het gaat om onderwijs in de breedste zin. Dus verzorg je spirituele bijeenkomsten waar mensen zichzelf beter leren kennen, leer je kinderen zelfbewuster te worden, organiseer je trainingen webdesign of tekstschrijven? Bedenk dan nu jouw eigen .school domeinnaam.

En? heb je jouw ideale .school domeinnaam al in je hoofd? Registreer deze dan vandaag nog bij Vevida!